自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:我覺得佢係同記者夾新聞

男爵府

好明顯係搏出名,想搵長期飯票,但唔係呢個富二袋

如果係想夾個富二袋,佢真係用錯方法,因為落男人面嘅女人,男人一定唔會要
記者朋友們唔該勤力D出去搵料寫新聞,唔好上網QUOTE我D留言落報紙啦,唔該!

珊瑚宮

畀面勳章

引用:我都覺得係造假,+個女仔推開門時笑笑口,+一

原帖由 jaycee_mami 於 14-06-20 發表
我都覺得係造假, 個女仔推開門時笑笑口, 一D驚訝和尷尬都無, 正常會低頭並用手遮面.

個女仔我之前連名都 ...
個男仔係間上市公司太子爺,公司喺行內都幾出名,規模亦唔細。

翡翠宮

減齡達人勳章

回覆:有冇人覺得coffee gathering好假呀?

尋日頭條有篇專欄都話呢單野好假

公爵府

2024勳章

引用:Quote:wing514 發表於 14-6-20 11:52 但搞

原帖由 格古洛 於 14-06-20 發表
如果個男人一開始想玩玩下,個女人又知道左冇行,咪博盡一鋪,唔博同博輸左都係乜都冇,博左可能有 ...
但之後d富二代對佢有戒心

別墅

佢根本無腦,用埋啲屎橋,依家人又無,工又無……

大宅

比人發現採訪個個記者之前都有幫佢做訪問架!心照啦

公爵府

回覆:格古洛 的帖子

編劇同演員都好唔掂
劇情唔合理
除外男主角真情流露外
女主角同記者啲戲超差

0分重作

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我覺得同記者夾新聞, 但就真係唔知點解要搞到自己咁cheap 啦...
有咩好處呢?

公爵府

我覺得似富二代有仇家,仇家俾錢請人埋身整臭佢名,姐仔可能收左錢

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

其實我都唔明個富二代做咩咁驚青, 無鞋挽屐走咁嘅款真係好鬼失禮, 喺殘廁出黎時倒不如做個食得飽飽咁嘅樣咪仲有霸氣~ 有錢仔玩吓女有幾閒?!

男爵府

畀面勳章

女仔人家搵啲咁既新聞博上報

子爵府

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我都覺,跟本自己爆料,博見報!!

侯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

引用:其實我都唔明個富二代做咩咁驚青, 無鞋挽屐

原帖由 Edithcsm 於 14-06-21 發表
其實我都唔明個富二代做咩咁驚青, 無鞋挽屐走咁嘅款真係好鬼失禮, 喺殘廁出黎時倒不如做個食得飽飽咁嘅樣咪 ...
因為有雜誌話個富二代雖然有錢但非常孤寒就算同朋友食飯要比錢時扮有事走先,所以做出呢d 事情d 人都笑係佢風格

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

annlee 發表於 14-6-21 10:48
因為有雜誌話個富二代雖然有錢但非常孤寒就算同朋友食飯要比錢時扮有事走先,所以做出呢d 事情d 人都笑係佢 ...
而家連開房錢都唔駛俾就有得食, 咁著數, 佢應該好高興

首頁

尾頁

跳至