夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

同老公食生日飯,邊度好?要地方闊落,有bb車

子爵府

BK Milk勳章

回覆 jennabc74 的帖子

我最愛尖沙咀K11, 上面凱悅酒店的Cafe, 食物選擇多, 龍蝦, 長腳蟹腳任食, 最好係星期一至四晚, 會平D, 加埋信用咭, 再有折.

佢地有卡位, 可以在訂座時, 講明有BB車, 叫佢比個邊位比你.

禁止訪問

引用:同老公食生日飯,邊度好?要地方闊落,有bb

大宅

回覆:vincentwong27 的帖子

想食熟食較多,四百幾蚊

禁止訪問

引用:想食熟食較多,四百幾蚊

禁止訪問

回覆:生日自助餐,邊度好?

大宅

麼地道海景嘉福d熟食正

大宅

回覆:jennabc74 的帖子

前日我都去帝苑慶祝老公生日,openrice 有7折coupon, 晚餐加左一埋單422一位,我覺得環境唔錯,野食進步過以前好多,有live,送生日蛋糕,蛋糕出黎時有人唱生日歌

wcpcelia  thx for sharing  發表於 14-6-22 10:49

禁止訪問

引用:前日我都去帝苑慶祝老公生日,openrice 有7

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 Hippo323 於 14-06-20 發表前

子爵府

佐敦紅煙囪幾好,價錢好像四百幾,熟食ok ga,我都食過幾次。佢係酒店入面,你同佢講有bb車,佢會安排到,值得一試

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

香格李拉Cafe Kool

男爵府

岩岩去完九龍貝爾特,平靚正

世界上有許多事情必須做,但你不一定喜歡做,這就是責任的涵義<<馬克思>>

男爵府

回覆 ada_fung 的帖子

請問匯豐信用卡有無折,多少錢?如果小童呢?唔該

男爵府

醒目開學勳章

引用:前日我都去帝苑慶祝老公生日,openrice 有7

原帖由 Hippo323 於 14-06-20 發表
前日我都去帝苑慶祝老公生日,openrice 有7折coupon, 晚餐加左一埋單422一位,我覺得環境唔錯,野食進步過 ...
Yes, 4佰幾蚊一個dinner 算好ka la..我都食過佢地既lunch同dinner, 用coupon真係算抵食ka la.

子爵府

yy2004 發表於 14-6-21 12:54
Yes, 4佰幾蚊一個dinner 算好ka la..我都食過佢地既lunch同dinner, 用coupon真係算抵食ka la.

...
我三月時食過lunch buffet ok wor

子爵府

BK Milk勳章

回覆:huilai88 的帖子

呢個係我5月初時, check Hyatt Regency (Cafe) 既回覆:

the price will be HK$528 +10% service charge. With HSBC, Bank of China, Heng Sang Bank and standard Chartered credit cards, customers can enjoy 15% discount.

平日(星期一至四晚), $528+10%, 如有匯豐/恒生/渣打/中銀信用咭, 有85折, 每人=$494

大宅

美麗華酒店我個個朋友都話好食,有海膽,鵝肝,即叫即開生蠔,我第一次去食自助餐係咩熟野盡量都唔食,只食呢d

wcpcelia    發表於 14-6-24 16:28

子爵府

three on canton 都OK

男爵府

引用:呢個係我5月初時, check Hyatt Regency (Ca

原帖由 ada_fung 於 14-06-21 發表
呢個係我5月初時, check Hyatt Regency (Cafe) 既回覆:

the price will be HK$528 +10% service charge. W ...
揾日試下先

ada_fung  雖然冇生蠔, 但任食龍蝦, 蟹腳, 鵝肝, 甜品又正, 我覺得好滿足   發表於 14-6-23 11:21

首頁

尾頁

跳至