跳至

首頁

尾頁

大宅

女女20m...冇報n,,,想返pg...cpda好定beebee kingdom好

大宅

回覆 lingcheuk826 的帖子

我女讀過bee bee kingdom,都ok,上堂主要唱歌跳舞做遊戲,我女都幾鍾意。但同安基司playgroup比較,bee bee老師講英文比較淺,會夾雜一D廣東話

大宅

引用:回覆 lingcheuk826 的帖子我女讀過bee bee

原帖由 tung_yuen 於 14-06-20 發表

我女讀過bee bee kingdom,都ok,上堂主要唱歌跳舞做遊戲,我女都幾鍾意。但同 ...
安基司pg系咪姐系n班?

大宅

唔係,你可以去佢哋滌濤山分校website睇,個playgroup好似可以返到3歲

水晶宮

引用:回覆 lingcheuk826 的帖子我女讀過bee bee

我女讀過bee bee kingdom,都ok,上堂主要唱歌跳舞做遊戲,我女都幾鍾意。但同 ...
我個女都係返開心果國際幼稚園pg,但無你呢個情況喎,我無聽過老師講中文~

大宅

回覆 小manman 的帖子

beebee kingdom 係小蜜蜂,開心果係另一間

水晶宮

引用:回覆 小manman 的帖子beebee kingdom 係小

回覆 小manman 的帖子

beebee kingdom 係小蜜蜂,開心果係另一間
咦……係喎!!

我睇錯左添!!

Sorry sorry~

公爵府

陪月勳章 畀面勳章

回覆:大埔playgroup,有心水兩間*

我女讀緊小蜜蜂學前班,好開心,學到嘢!日日都唱歌跳舞,廣英普都有教

複式洋房

回覆:tc001039 的帖子

之前我小朋友係大埔墟間play school plus.鬼妹仔老師都教得幾好,但有D貴。

大宅

回覆:大埔playgroup,有心水兩間*

你地讀個啲幾錢,,同埋一個星期返幾多日?thx

大宅

環保接龍勳章 陪月勳章

引用:女女20m...冇報n,,,想返pg...cpda好定be

原帖由 lingcheuk826 於 14-06-20 發表
女女20m...冇報n,,,想返pg...cpda好定beebee kingdom好
阿囡未返n 班前係小蜜蜂上英文唱遊班,一星期一次,佢玩得好開心。 成日都話再想去小蜜蜂上堂,所以暑假報咗暑期班!

複式洋房

引用:Quote:原帖由 lingcheuk826 於 14-06-20 發

原帖由 ipsuki 於 14-06-22 發表
阿囡未返n 班前係小蜜蜂上英文唱遊班,一星期一次,佢玩得好開心。 成日都話再想去小蜜蜂上堂,所以暑假報 ...
我仔都無返N班,而家想幫佢報d學前預備班,唔知小蜜蜂定小王子好

大宅

環保接龍勳章 陪月勳章

引用:Quote:原帖由 ipsuki 於 14-06-22 發表阿囡

原帖由 abcd41212 於 14-08-14 發表
我仔都無返N班,而家想幫佢報d學前預備班,唔知小蜜蜂定小王子好
阿囡依家係小王子學緊畫畫,以地方嚟計,小蜜蜂大好多!

複式洋房

回覆:ipsuki 的帖子

如果小蜜蜂同CPDA 又那一間好?

大宅

回覆:abcd41212 的帖子

我2間都讀過,cpda有規模,上playgroup有條理,全中文,環境大,乾淨,會教自理,有茶點時間,似幼稚園。小蜜蜂全英,環境不及cpda闊落,唱歌跳舞郁手郁脚,都好玩!

複式洋房

小蜜蜂好呀,我對仔女都上過學前班,而家都上緊暑期班
學前班老師有經驗,又好人。

地方雖然唔大,但老師好細心,每月寫啲評語,證明有留心觀察小朋友

形式都似幼稚園,教下排隊、唱下歌、食茶點。阿仔講嘢唔叻,但都學識唱歌仔

大宅

引用:小蜜蜂好呀,我對仔女都上過學前班,而家都

原帖由 ptytng 於 14-08-20 發表
小蜜蜂好呀,我對仔女都上過學前班,而家都上緊暑期班
學前班老師有經驗,又好人。
一堂幾耐難

大宅

引用:Quote:原帖由 ptytng 於 14-08-20 發表小蜜

原帖由 lingcheuk826 於 14-08-20 發表
一堂幾耐難
一堂幾耐?

複式洋房

學前班一日上兩個鐘,以兩歲人仔來講,我覺得合適,太短冇野學,太長又好辛苦

首頁

尾頁

跳至