母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

bb呢排唔肯食冰奶, 請問除左可以用佢黎沖涼, 可唔可以用黎蒸蛋比bb食?

Glad  是可以的.  發表於 14-6-20 18:31

禁止訪問

回覆:母乳仲可以用黎做咩

大宅

唔好玩啦, 其實我都冇勇氣試過咩味

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章

tsejessie 發表於 14-6-20 12:13
bb呢排唔肯食冰奶, 請問除左可以用佢黎沖涼, 可唔可以用黎蒸蛋比bb食?
母乳是很好的去瘀良方.

【母乳餵哺資料庫】 保 守 著 大 家 的 母 乳 路 ! 無 論 順 逆 , 願 大 家 都 以 喜 樂 和 盼 望 的 心 迎 接 喜 與 憂 ! 加 油 啊 ! 因 為 我 們 在 這 裡 耕 耘 的 路 上 , 有 的 是 扶 持 和 關 顧 啊 ! 願 【母乳餵哺區】 是 母 乳 家 庭 的 加 油 站 !

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章

各位,

順度在此一提:

由於不少將母乳用來製作母乳皂或其他非食用成品的討論, 因此母乳成為一些人做生意的材料, 脫離了母乳餵哺的本質.

所以, 此類與母乳餵哺沒有直接關係的討論, 請不要在討論區進行.

凡有關將母乳用來製作非食用的分享或交流, 一律不可在討論區進行.

如有會員在討論區或私人傳訊中向會員宣傳或推介均是違規. 請大家留意! 謝謝!
【母乳餵哺資料庫】 保 守 著 大 家 的 母 乳 路 ! 無 論 順 逆 , 願 大 家 都 以 喜 樂 和 盼 望 的 心 迎 接 喜 與 憂 ! 加 油 啊 ! 因 為 我 們 在 這 裡 耕 耘 的 路 上 , 有 的 是 扶 持 和 關 顧 啊 ! 願 【母乳餵哺區】 是 母 乳 家 庭 的 加 油 站 !

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊