自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2020勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

未就快喇

特派員  政治及時事話題,請貼於時事擂台  發表於 14-6-20 14:08

珍珠宮

2020勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

回覆:fandycheng 的帖子

投左啦

翡翠宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我用電腦上網投咗

男爵府

2020勳章

回覆:你download咗未

珊瑚宮

2020勳章 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

down 咗,刪咗,第一步要 send SMS 驗證,接受唔到 lor,whatsapp 同 line 都係佢 send 嚟,佢都問得你電話號碼,send 埋嚟都得掛
全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

子爵府

冇,用電腦更加方便快捷

大宅

想問用app同實體投票有無分別!?

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

already

侯爵府

回覆:你download咗未?

哦。

大宅

容不下反對聲音的假民主

無論如何,經這個所謂全民公投得出的結論,必然是支持公民提名的,因為根本沒有\"反對\"這個選項。完成了這次所謂的全民投票,自然有人會走出黎話\"大部份港人都支持公民提名\" 騎劫民意就是這麼容易。

差~

大宅

ReadOnly 發表於 14-6-20 13:55
容不下反對聲音的假民主

無論如何,經這個所謂全民公投得出的結論,必然是支持公民提名的,因為根本沒有\" ...
公民提名從來都係真正普選應該有冇左公民提名
姐係冇得揀
咁你又有咩高見?

ReadOnly  我唔返對公民提名,但唔可迫人支持。
而家攪個咁嘅公投出黎,基本上係唔俾反對聲音表態,好鬼鼠囉  發表於 14-6-20 14:06

水晶宮

2020勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

要放低唔少個人資料先可投票

萬人俾黑客入律就大鑊
我唔係驚秋後算帳
而係私隱問題

香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

大宅

若果攪個公投係得呢啲選項,嗰班要求必定要有公民提名嘅人到時又會點講呢?

1) 呀爺叫邊個做特首就得,唔洗選
2) 叫建制派搵個人做特首,由功能組別投票
3) 照用返提委會提名,照俾大家選
4) 棄權

差~

大宅

回覆:你download咗未?

Voted

管理員

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 7周年華麗國民 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 BK Milk勳章

各位國民:

由2013年11月1 日起,所有錯版時事及政治主題,一經發現,管理團隊會點評及回覆作出提示,主題會被關閉,如發帖者屢次錯版張貼,可被警告,甚至禁言。

被關閉的主題,國民仍可閱覽,但不能回應,我們不會代搬移主題至時事擂台,此安排免除原版塊參與討論的國民,在移文後被在時事擂台討論的討論者引文而受到有關提醒滋擾。此外,時事擂台計分方法與其他一般版塊不同,如有需要討論該話題的國民,請移步至「OTHERS」分類的時事擂台重新發帖。

謝謝合作!

親子王國

http://www.baby-kingdom.com/foru ... &extra=page%3D1

首頁

尾頁

跳至