自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

即係咁........你唔鐘意我可以dl咗我個電話,唔好將我個電話同個人資料比啲乜乜彩虹公司上門吸塵吸蟎,仲要講埋你係乜誰,住邊到,推薦比我免費試用!!
呢個打完嚟sell....隔幾日又第二個打來....已經幾個月都係咁,真係好X煩!!
唔好同我講當我係fd,先推薦比我!!由你比我個人資料出去嗰下,大家已經唔係fd!!
我一日掃幾次地,拖幾次地,屋企好X干淨,唔需要啲咁嘅嘢!!!

lina9316    發表於 14-6-20 17:14
pomanlife    發表於 14-6-20 15:01
mrhappy123  我都有呢d 咁好帶契既朋友  發表於 14-6-20 14:28

公爵府

2020勳章 精叻鼠年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

好朋友

大宅

回覆:即係咁....

其實唔駛咁大反應,有人打比你咪話屋企人已經買咗另一牌子嘅機,唔會考慮再買。

子爵府

hsumingnga 發表於 14-6-20 14:27
即係咁........你唔鐘意我可以dl咗我個電話,唔好將我個電話同個人資料比啲乜乜彩虹公司上門吸塵吸蟎,仲要 ...
你知唔知係邊個朋友做的?

翡翠宮

熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

我呢排都接到好多

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

男爵府

2020勳章

佢出賣左你個tel no 唔洗咁嬲~米事但應個sales之後唔好同佢做Fd

大宅

你地未收過唔會明.....

1.嗰啲fd,係唔fd嘅!一年都唔會打一個電話!!
2.一日打來幾次,隔幾日就打,有來電,冇來電,已經幾個月。
3.呢間公司唔知係做幾樣,定賣資料,之後分別有美容院等等,打來都係講乜乜介紹!
4.湊一個,佗一個,自己休息已經好唔夠,又唔可以熄電話,驚e院打來!
5.當人係fd?咪玩啦!!!分明係試完間公司攞完著數,又想甩身,是但比幾個唔fd嘅電話人啦!!!!!!!

珊瑚宮

2020勳章 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

珍珠宮

2020勳章

引用:你地未收過唔會明.....1.嗰啲fd,係唔fd嘅

原帖由 hsumingnga 於 14-06-20 發表
你地未收過唔會明.....

1.嗰啲fd,係唔fd嘅!一年都唔會打一個電話!!
呢d人真係好pk

珍珠宮

2020勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

好朋友喎

珍珠宮

2020勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

呢D人真係好煩

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

大宅

我都試過,我話唔使喇,雞啄唔斷sell不停,之後答佢我張床褥新買用唔着,佢先肯收線(當然張 床褥唔係新ka la)

大宅

我都試過收到咁嘅電話,真係好煩

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:好朋友

原帖由 sixfourtoo 於 14-06-20 發表
好朋友
我今日都收到呢間公司既電話,唔知邊個朋友出賣我呢?

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

因為之前已有同事中過招, 果個SALES係我同事屋企C都唔走, 就算人地成家人開始晚餐, 個SALES都懶C唔走;

所以當阿女同學的媽咪將我地啲電話比佐"吸塵蟎"啲公司的時候, 個sales 好長氣, 又話免費送煲比我, 又話上我屋企免費幫我吸塵蟎, 我已心中有數, 即拉佢閘

子爵府

首頁

尾頁

跳至