網購天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

無意中見到呢樣產品,我見裡面啲人feedback 好似好work咁,但唔知係咪做媒…

http://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z0d.6639537.1997196601.14.TKUQCx&id=38681395525

好奇一問,有冇JM淘過?效果如何?心思思唔知試唔試好…

333s  左旋肉堿據說是可減肥.  發表於 14-6-22 00:53

珍珠宮

引用:無意中見到呢樣產品,我見裡面啲人feedback

原帖由 開心仔媽咪 於 14-06-20 發表
無意中見到呢樣產品,我見裡面啲人feedback 好似好work咁,但唔知係咪做媒…

http://item.taobao.com/item ...
恕我直言,成份有植脂末,白砂糖,根本同一般即沖飲品成份一樣,點減肥呀
植脂末仲係有氫化植物油,呢啲有反式脂肪同飽和脂肪!

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:問:淘寶的減肥咖啡

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

引用:咪試丫,都唔知係咪黑心食材

原帖由 kathytam 於 14-06-29 發表
咪試丫,都唔知係咪黑心食材
我都好驚,所以最後都係決定唔買

男爵府

引用:無意中見到呢樣產品,我見裡面啲人feedback

原帖由 開心仔媽咪 於 14-06-20 發表

http://item.taobao.com/item ...
淘寶好評買返嚟架,唔好信

琥珀宮

2020勳章

開心仔媽咪 發表於 14-6-20 14:32

好評... 唔好全信是對的.
如果自己想... 花費不大. 賞試下. 又如何. 不試怎知? 對不? 天下間美食. 嘗了才知..

減肥.
隔天運動. 少坐多行. 多出汗. 均衡飲食. 休息要足... (少睡. 睡不好會瘦, 有d人也會發胖)
想減脂. 減肚子. 排毒, 个人偏于古老中藥方. 中草藥. 少負作用.
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。  

討厭衣来伸手 ,  饭来张口者 , 伸手党者。及想攻擊性就別討論交流吧。

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 開心仔媽咪 於 14-06-20 發表

原帖由 安安的地盤 於 14-07-01 發表
淘寶好評買返嚟架,唔好信
哈?真係咩都可以買返黎

珍珠宮

引用:Quote:開心仔媽咪 發表於 14-6-20 14:32 無

原帖由 333s 於 14-07-01 發表
好評... 唔好全信是對的.
如果自己想... 花費不大. 賞試下. 又如何. 不試怎知? 對不? 天下間美食. 嘗 ...
多謝提醒,我就係好唔夠瞓,要返工但細仔每晚瞓覺到半夜都仲醒幾次要食奶

大宅

淘寶都係睇差評先比較好....

珍珠宮

chaneileen 發表於 14-7-2 10:34
淘寶都係睇差評先比較好....
知道,又學嘢了…

首頁

尾頁

跳至
熱門主題