自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

如題。其實有無影響o既呢?

伯爵府

2024年龍年勳章

成日

會有咩影響?
我~好~幸~福~呀~

水晶宮

引用:成日會有咩影響

原帖由 咩都唔識 於 14-06-20 發表
成日

會有咩影響?
唔知呀,例如會唔會太過脫離現實,影響心理之類

珍珠宮

bluetulip 發表於 14-6-20 14:38
小朋友好單純,開心就得.

最緊要父母肯扮肯陪玩..

伯爵府

2024年龍年勳章

bluetulip 發表於 14-6-20 14:38
唔會掛??!!

因為扮都係扮一陣, 唔係長時間扮唔怕既.......
我~好~幸~福~呀~

大宅

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 咩都唔識 於 14-06-20 發表成

原帖由 bluetulip 於 14-06-20 發表
唔會,有時我扮佢隻公仔講嘢,佢會話你唔好扮,佢係公仔,唔識講嘢㗎
(小朋友4歲,而佢係會扮公仔同我講嘢)

侯爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

sophiamok1024 發表於 14-6-20 14:45
唔會,有時我扮佢隻公仔講嘢,佢會話你唔好扮,佢係公仔,唔識講嘢㗎
(小朋友4歲,而佢係會扮公仔同我 ...
我個細仔咪係囉
成日攞住隻烏龜公仔黎扮聲同我講嘢

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

仔仔細個時有....佢好開心架..又會同熊仔傾計...

到依家咁大個..有時佢都重會幻想下佢隻熊仔朋友好似toys story果D玩具咁...我地唔係屋企佢地就會走出房開電視打機...偷零食食咁...

有時佢問我..熊熊乜乜乜..我都會答下...佢地實曳緊啦..返去要打佢地PAT..倒吊佢地(洗完風乾)

水晶宮

引用:Quote:bluetulip 發表於 14-6-20 14:38 唔

原帖由 BIGPAT 於 14-06-20 發表
小朋友好單純,開心就得.

最緊要父母肯扮肯陪玩..
咁佢真係好開心的,佢當隻公仔係暴

水晶宮

引用:Quote:原帖由 bluetulip 於 14-06-20 發表

原帖由 sophiamok1024 於 14-06-20 發表
(小朋友4歲,而佢係會扮公仔同我 ...
咁清醒o既

水晶宮

引用:仔仔細個時有....佢好開心架..又會同熊仔傾

原帖由 月希 於 14-06-20 發表
仔仔細個時有....佢好開心架..又會同熊仔傾計...

到依家咁大個..有時佢都重會幻想下佢隻熊仔朋友好似toys ...
佢宜家有時會係咁叫狗狗,叫到狗狗睬佢為止,咁其實咪又係我地扮

珍珠宮

回覆:仔女有玩毛/布公仔的你地,會唔會扮公仔聲逗佢開心

隻公仔係我嘅,佢大過我個仔。從來都會扮聲 ,阿仔出世後公仔好自然同佢講嘢,阿仔次次覺得好好笑

我妹扮得仲叻, 曾經有人叫佢考慮考配音組。無咩影響呀,我地兩姊妹從來玩得好開心,會 thru 佢哋傾心事

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

仔女細個時會架,而家佢地兩兄妹日日扮公仔講嘢,自己兩個玩,
玩到有時我老公覺得好煩,要佢地兩個收聲。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

首頁

尾頁

跳至