二手市場

跳至

首頁

尾頁

別墅

我急用,要啱初生BB用嘅。babybjorn or Ergobaby 或其他牌子都oK!
請pm!

侯爵府

2020勳章 好媽媽勳章

回覆:徴揹帶 babybjorn or Ergobaby 或其他牌子

我有一條babybjorn, 幾年前買但甚少用因有車出入, 可平讓但最好奧運站交收

別墅

回覆:AndreaRaymond 的帖子

啱用嗎?平售!

別墅

啱嗎?平售!

子爵府

回覆:徴揹帶 babybjorn or Ergobaby 或其他牌子

blackypurin, im interested.

大宅

引用:我急用,要啱初生BB用嘅。babybjorn+or+Erg

原帖由 AndreaRaymond 於 14-06-20 發表
我急用,要啱初生BB用嘅。babybjorn or Ergobaby 或其他牌子都oK!
請pm!
啱嗎? 8成新

別墅

八成半新有合有說明書,四合一適合初生至三十六個月,購置Aeon黑灰色。
有意pm

大宅

這款可以嗎? 九成新有盒 (初生墊全新的)

Mares  how much?  發表於 14-6-21 19:08

男爵府

Mama way揹巾 購自台灣 好方便 初生已可用 95%新

首頁

尾頁

跳至