想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

睇左半年中E. 師父都話我都好得7788..叫我老公黎睇下啦,佢死都唔肯,叫我唔好逼佢。但男人永遠覺得自己無問題,決定買茄紅素+豪皇素比佢食,老公平時番工早上10點……收十點半,晚上日日凌晨3點先訓,又唔息燈同電視,攪到我晩晚都等埋佢先訓,成日掛住打機,激死我啦

sk170313  你同佢講睇一次先。冇野咪心安理得唔迫你睇囉  發表於 14-6-21 14:41

子爵府

2020勳章

引用:睇左半年中E. 師父都話我都好得7788..叫我

原帖由 yen04551 於 14-06-20 發表
睇左半年中E. 師父都話我都好得7788..叫我老公黎睇下啦,佢死都唔肯,叫我唔好逼佢。但男人永遠覺得自己無 ...
佢咁夜訓,會影響精子質素喎。

男爵府

回覆:yen04551 的帖子

無驗過精子?可能你其實無事咖咼,你係lee 版search 吓精子,丁丁,好多c6 精子出問題咖。

子爵府

引用:睇左半年中E. 師父都話我都好得7788..叫我

睇左半年中E. 師父都話我都好得7788..叫我老公黎睇下啦,佢死都唔肯,叫我唔好逼佢。但男人永遠覺得自己無 ...
我都買左蠔皇素,係咪一定要跟埋茄紅素食先得架?

複式洋房

引用:無驗過精子?可能你其實無事咖咼,你係lee

原帖由 ddbb0099 於 14-06-20 發表
無驗過精子?可能你其實無事咖咼,你係lee 版search 吓精子,丁丁,好多c6 精子出問題咖。

...
我之前想塞住佢把口,咁check 自己先,點知兩邊管有積水,咁我唔想做手術\'因中醫話有得醫。 我同老公講過、所以佢就推哂我度: \"我一早都話係你有問題啦。 我D精邊會有事.\",所以佢唔肯check 丁丁

複式洋房

引用:Quote:原帖由 yen04551 於 14-06-20 發表睇

原帖由 cloudyjess 於 14-06-20 發表
我都買左蠔皇素,係咪一定要跟埋茄紅素食先得架?
好多jm話男人三寶: 善存+ 茄紅素+蠔皇素 。 善存我冇買,我買左後兩隻,每日飽肚後各2粒...

子爵府

引用:Quote:原帖由 cloudyjess 於 14-06-20 發表

原帖由 yen04551 於 14-06-21 發表
好多jm話男人三寶: 善存+ 茄紅素+蠔皇素 。 善存我冇買,我買左後兩隻,每日飽肚後各2粒...

...
係食2粒架???果度寫一粒?我而家小x左都唔dodo住,但我想佢養好d jar

大宅

回覆:我決定左向老公著手

我c6都係咁,迫唔到。
我都慢慢黎,同佢傾,先肯食善存,我同佢講買善存佢食想佢免疫力好D唔會咁易感冒,補充下,咁佢先肯食,佢食左之後真係少左感冒,佢開始接受D,不過都係我提住佢先記得食。我c6本身唔想食太多supplement, 佢而家都未肯食蠔皇素和茄紅素…我都唔勉強佢。最近試滴雞精,佢都肯飲… 算係咁
同埋我c6都介左可樂唔飲,但仲未bingo, 已經試左10幾個cycle啦…
各位jm加油!

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:我決定左向老公著手

我c6同你c6既返工時間一樣都咁長,有時仲夜d添,又係鍾意打機,我c6仲夜瞓,經常無四五點都唔瞓,佢認為婚前檢查驗左佢一切正常就覺得自己無問題,我已經同佢講過好多次唔夠瞓會影響質素,佢都係咁,我都無氣再講,不過佢都肯聽話每日食粒葉酸,又戒可樂,但咖啡同煙就戒唔到,剛試左兩個cycle,如果試夠半年都未bingo,就買茄紅素同蠔皇素比佢食

大宅

引用:睇左半年中E.+師父都話我都好得7788..叫我

我尋晚見到有蠔皇素買,理都唔理買左兩樽,尋晚叫c6即食一粒,尋晚do完,佢今早叫我幫佢再睇下啲量有冇多到

複式洋房

引用:Quote:原帖由 yen04551 於 14-06-21 發表好

原帖由 cloudyjess 於 14-06-21 發表
係食2粒架???果度寫一粒?我而家小x左都唔dodo住,但我想佢養好d jar
死火,我岩買蠔皇,以為同茄紅素一樣保健嘢食2粒,因為一樽有60粒,岩岩睇到每日一粒.....改番先

複式洋房

引用:我c6都係咁,迫唔到。我都慢慢黎,同佢傾,

原帖由 LittleMP3 於 14-06-21 發表
我c6都係咁,迫唔到。
我都慢慢黎,同佢傾,先肯食善存,我同佢講買善存佢食想佢免疫力好D唔會咁易感冒,補 ...
我老公仲衰,飲咖啡好似飲藥咁,早午晩

複式洋房

引用:我c6同你c6既返工時間一樣都咁長,有時仲夜

原帖由 twsum 於 14-06-21 發表
我c6同你c6既返工時間一樣都咁長,有時仲夜d添,又係鍾意打機,我c6仲夜瞓,經常無四五點都唔瞓,佢認為婚 ...
唉,其實做女人都幾麻煩,本身自己又食葯,仲要顧埋佢,希望好快有成績,大家加油

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至