自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2020勳章

係呢一個討論區見到 你覺得經紀有問題
定買家有問題?

話說女友話想睇九龍土瓜彎果邊,見hse28 有盤,show埋aa電話,打去問佢,

你好x小姐,請問方唔方便傾幾句
佢答:邊個搵我?
我話唔好意思,想搵d 400萬d盤,有無? (其實d價我上網睇39x萬左右),
佢話:400萬有,你有乜要求?
我話:唔好意思,我無睇過呢區,無乜要求
佢話你熟邊區:
我答佢九龍灣
佢話:哦,咁你有無乜要求,三房二房,高層低層
我話,真係無,唯一要求係唔要凶宅
佢話,下,now無盤,我要約業主,你又無要求,我點知你要乜盤呀,你又唔知自己要乜
跟住我答,哦,唔該曬你sin,88

跟住轉頭打比另一間aa, 二分鐘傾完星期日約睇樓

侯爵府

回覆:地產經紀

huummm.... 老實講.... 又好難怪人唔so你,我聽完都覺得唔知你想點 anyway祝你快D揾到心水盤

chungsfamily    發表於 14-6-20 16:13

禁止訪問

引用:huummm.... 老實講.... 又好難怪人唔so你,

伯爵府

2020勳章

引用:huummm....+老實講....+又好難怪人唔so你,

原帖由 amber-darling 於 14-06-20 發表
huummm.... 老實講.... 又好難怪人唔so你,我聽完都覺得唔知你想點 anyway祝你快D揾到心水盤

...
唔係我呀。我係第二度見到post 出黎

珍珠宮

Ol0314 發表於 14-6-20 15:58
定買家有問題?

你似玩嘢多d lor

Ol0314  唔係我黎呀。第二度見到copy 過黎。想知大家點睇。  發表於 14-6-20 16:18

男爵府

我係agent 都唔蘇你, 乜要求都冇應該白撞

Ol0314  唔係我黎呀。第二度見到copy 過黎。想知大家點睇。  發表於 14-6-20 16:19

子爵府

Ol0314 發表於 14-6-20 15:58
定買家有問題?
你不如打埋同另一間aa既對話比大家比較下?

因為其實我睇完你第一個post…都唔知你想點…我係agent的話都唔知點幫你~

Ol0314  唔係我黎呀。第二度見到copy 過黎。想知大家點睇。  發表於 14-6-20 16:19

子爵府

2020勳章 畀面勳章

咁嘅反應都係正常

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

自己想要乜都唔知,我係佢都唔理你啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

大廚勳章 BK Milk勳章

首頁

尾頁

跳至