自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

事件1,搭緊紅van……當去到龍長道突然坐斜對面個太太用手機睇住個電話mon除左隻con,再係手袋拎一副大眼仔出黎即場換……今次連mon都唔洗睇直對落個眼球到簡直係一場表演一樣!

事件2,譚仔中,2個太太嗌完野食嗌野飲……竟然叫雜果賓治,同珍珠奶茶

我覺得我今日去左世界大觀園咁呀!

公爵府

開心吸收勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

事件2

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:今日好精彩

珍珠宮

事件二好搞笑喎

琥珀宮

2020勳章

引用:事件1,搭緊紅van……當去到龍長道突然坐斜

原帖由 emma_kapo 於 14-06-20 發表
事件1,搭緊紅van……當去到龍長道突然坐斜對面個太太用手機睇住個電話mon除左隻con,再係手袋拎一副大眼仔 ...
事件2,餐廳有得供應,更加……

emma_kapo  梗係無供應啦個國內待應ee仲白目佢呀  發表於 14-6-20 17:25
kkboo    發表於 14-6-20 17:23
RAA    發表於 14-6-20 17:12

象牙宮

2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章

第二單勁好笑

珍珠宮

2020勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

2020勳章

2好好笑

寶石宮

子爵府

事件1

我朋友都係咁, 同佢講唔洗手好DIRTY
佢話佢只係掂副CON, 唔會掂到EYE BALL , 冇問題喎

大宅

畀面勳章

回覆:salok 的帖子

但係架紅van係龍長道飛緊車喎唔驚插盲既咩

別墅

當畫眼線都得時,戴 con 更加無難度啦!

首頁

尾頁

跳至