自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

返到屋企會打比爸媽報到嗎?

因為今朝11點半有個男仔打我手機,

只係一句“返到啦”即收線。

我估佢打錯,但佢無發現囉。

老實,我女只係幼稚園自己接送,所以o吾知小學生係點。

20091  嗯,我估是中學生  發表於 14-6-20 22:28

珊瑚宮

2020勳章 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

喂都無,好無禮貌 wor
全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

象牙宮

2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章

咁報到不如唔好報

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:小學生自行放學後。。。

係吖。連喂都無。

珍珠宮

引用:咁報到不如唔好報

原帖由 sasa0208 於 14-06-20 發表
咁報到不如唔好報
所以我好奇問大家lor.

水晶宮

2020勳章 熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

會報到,仲好多嘢想講,通常比佢講1-2分鐘我就stop佢,見面先再講。

公爵府

2020勳章 好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

表示孩子和父母關係吾多好,少溝通!

神未曾應許天色常藍;但衪曾應許生活有力!

珍珠宮

好方法。參考定出年用。

珍珠宮

好媽媽勳章

我仔放學,通常我會係屋企既,間中我去左買送塞車番唔切黎,我仔會番到屋企換好衫先打比我問我去左邊?已經回到家了⋯
但如果我仔勁無禮貌地同我講「番到喇!」
我好肯定佢過唔到呢個6月!

珍珠宮

引用:我仔放學,通常我會係屋企既,間中我去左買

原帖由 susi1024169 於 14-06-20 發表
我仔放學,通常我會係屋企既,間中我去左買送塞車番唔切黎,我仔會番到屋企換好衫先打比我問我去左邊?已經 ...

首頁

尾頁

跳至
熱門主題