在職全職

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

珍珠宮

回覆:剛番新工三天,領教了前新handover skill

睇唔明

男爵府

咁賤既

水晶宮

畀面勳章

???

水晶宮

2020勳章

引用:睇唔明

原帖由 choco_soup 於 14-06-21 發表
睇唔明
Me too

伯爵府

2018復活節勳章

唔明呀!!

禁止訪問

珍珠宮

引用:sorry for the confusion, let me try agai

原帖由 HELLOKITTY2013 於 14-06-23 發表
sorry for the confusion, let me try again:
Example 1:
以佢既角度覺得咩都教晒你,佢會覺得自己已無用武之地

男爵府

2020勳章 熱血勳章 環保接龍勳章

男爵府

2020勳章 陪月勳章

fill in the gap??
my boss said she 後悔resign?

樓主是否指前任同事已辭職了, 但現在有點後悔, 所以在handover期間, 不肯細心指導你, 有問題只會叫你睇guideline, 而沒有正面回答你?

伯爵府

2020勳章

政府工?

禁止訪問

引用:fill in the gap

大宅

咩叫fill in the gap ?

唔好話有上手, 我無上手教, 有阿姐教但都無所適從, 佢答案一時一樣

禁止訪問

回覆:4fun 的帖子

子爵府

2020勳章

回覆:HELLOKITTY2013 的帖子

1,3有d過份,但2 我覺得正常,費事被你捉到佢睇漏野

男爵府

好多人好自私唔願教人野,唯有自己努力啲唸辦法

子爵府

睇來可能爆wok, 自己事事小心, 一唔對路即report 比老闆知.

子爵府

2020勳章

其實多唔多jm遇到呢d情况?我之前有一份試過又係咁,乜都要自己摸,我做咗一日就resign

雲母殿

2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都試過, 有HANDOVER = 無HANDOVER

首頁

尾頁

跳至