產前產後

跳至

首頁

尾頁

大宅

係團購見到crystal de beaute 孕婦按摩, 有冇jm做過,想試下

別墅

回覆:孕婦按摩

我有水腫,諗住join 黎試下
做左一次,按腳大約半小時,加熱石
按胸約10分鐘,但去到她們先話醫生建議最好37週先開始按胸

大宅

SharonJ 發表於 14-6-21 01:02
按胸約10分鐘,但去到她們先話醫生建議最好3 ...
O..咁難唔難book 位, 舒服嗎

別墅

回覆:Kinkylaw 的帖子

我book 平日收工六點到,都full full 地。
舒服就一般啦。。

大宅

引用:我有水腫,諗住join+黎試下做左一次,按腳

原帖由 SharonJ 於 14-06-21 發表
按胸約10分鐘,但去到她們先話醫生建議最好3 ...
按胸有機會早產,所以唔好太早按,如果想餵人奶可以係37週自己按下,有助上奶!

別墅

回覆:Tiffanymc 的帖子

係呀!

複式洋房

回覆:孕婦按摩

我有試過,平平地可以舒緩下...不過只按腳

大宅

引用:係團購見到crystal de beaute 孕婦按摩,

原帖由 Kinkylaw 於 14-06-20 發表
係團購見到crystal de beaute 孕婦按摩, 有冇jm做過,想試下
幾多錢一次呀?

大宅

adoma 發表於 14-6-22 23:19
幾多錢一次呀?
而家團購係$399,3次按摩加3次熱石纖體, $499就多三次按胸

大宅

Kinkylaw 發表於 14-6-22 23:29
而家團購係$399,3次按摩加3次熱石纖體, $499就多三次按胸
where do you see? can you pm me? I wanna try :)

Kinkylaw  有JM 話唔係好野......
可係GROUPON 揾  發表於 14-6-23 11:28

複式洋房

去左一次...覺得超誤導=.=GROUPON只寫『專業孕婦按摩』,但去到就只係按小腿....加左$100蚊按胸,去到又話唔按得...咁點先???你又冇寫明,係咪應該退錢先?????????????????

超吹脹...郁D就『你可以揀按定唔按,我地只係提議37周後先按,因為驚早產』..郁D撻早產出唻,又唔見你在GROUPON上列明?????/而家我買左499你又唔按

不過好就好在冇SELL PACKAGE...只係SELL支300蚊的按摩油...

大宅

hebe512 發表於 14-6-23 10:34
去左一次...覺得超誤導=.=GROUPON只寫『專業孕婦按摩』,但去到就只係按小腿....加左$100蚊按胸,去到又話唔 ...

THANKS....我本來諗住今日買,好彩聽你講一講...

佢團購講解孕婦按摩張圖係按緊背脊嫁..原來得小腿咋...

之前都有個JM講話按胸要37W 後先比做,....好彩上黎問一問姐...

大宅

好奸啊

複式洋房

回覆 Kinkylaw 的帖子

我琴日終於得閒SEND EMAIL去GROUPON COMPLAIN...可能會退款
我唔想要返錢,只想要好好既按摩

大宅

2020勳章

引用:去左一次...覺得超誤導=.=GROUPON只寫『專

原帖由 hebe512 於 14-06-23 發表
去左一次...覺得超誤導=.=GROUPON只寫『專業孕婦按摩』,但去到就只係按小腿....加左$100蚊按胸,去到又話唔 ...

禁止訪問

引用:Quote:adoma 發表於 14-6-22 23:19 幾多錢

大宅

wing_rugby418 發表於 14-6-24 17:48
分享條link可以嘛?59944369

唔想好似幫佢賣廣告咁...
請自已去YAHOO SEACH "crystal de beaute 孕婦"

首頁

尾頁

跳至