自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

做左ftm差唔多年半,我阿媽周不時都話我唔做野,其實係冇人湊小朋友我先做ftm,佢自己都知 佢又話唔想唔做野 要草養老本!所以1直我都唔做野自己湊,早排我問佢 如果我返p.t 你會唔會收早幫我湊 佢實牙實齒話 我會架!好啦,而家我搵到份p.t,人地請埋我喇 佢先走泥同我講 話唔會幫我湊!阿媽 咁你玩哂啦 你究竟想我點架 做又唔係唔做又唔係 一時一樣!而家我都唔知點,又唔好意思同人講話做唔到,但又冇人幫我湊仔!

琥珀宮

2020勳章

引用:做左ftm差唔多年半,我阿媽周不時都話我唔做

原帖由 cayden111 於 14-06-20 發表
做左ftm差唔多年半,我阿媽周不時都話我唔做野,其實係冇人湊小朋友我先做ftm,佢自己都知 佢又話唔想唔做野 ...
同情你

大宅

回覆:唉 阿媽 究竟你想我點架

同我媽一樣

子爵府

仔仔幾多歲? 或者等佢返學先做pt吧!

珍珠宮

2020勳章

D阿媽係咁 我媽一樣

禁止訪問

子爵府

引用:仔仔幾多歲

原帖由 MAN_0105 於 14-06-20 發表
仔仔幾多歲? 或者等佢返學先做pt吧!
囝囝而家17個月,而家p.t果邊請左我 我都唔知點同人交代 覺得好唔好意思

男爵府

做左ftm差唔多年半,我阿媽周不時都話我唔做野,其實係冇人湊小朋友我先做ftm,佢自己都知 佢又話唔想唔做野 ...
我亞媽都係

大宅

我亞媽都係講一套做一套!
我就幫我女轉全日囉!

翡翠宮

2020勳章

好多呢d鐘意反口嘅亞媽或99

大宅

D阿媽系咁架啦我都睇化左嚕

公爵府

2020勳章

都唔知佢地點解要咁做

大宅

2020勳章

回覆:haozhi 的帖子

我呀媽夠係啦

子爵府

我媽又係,未生前實牙實齒拍晒心口話佢揍,生完成日借雞已話唔得閒,推比奶奶揍,實情係同班c9 去玩,唱k, 相反奶奶在我未生前講明唔會揍,依家我媽咁樣玩野,奶奶冇辦法下都幫我揍,我真心好感激佢,相反我媽仲成日話我唔感激佢,但我真係感激唔落囉,似係當初比個氹我踩多啲,所以依家我好錫我奶奶

abibo  難得一見的好99.good  發表於 14-6-21 15:09
hannah_ho    發表於 14-6-21 09:58

大宅

cayden111 發表於 14-6-20 22:32
一時一樣,到你推左份PT後,又會話你好唔做野架喇!!

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

我99好早走左,我媽媽未大肚已經講左唔湊,我一有左就即刻請工人,今年姐姐加入我家庭已經第5年,省左好多拗叫

男爵府

畀面勳章

我媽都係,當初要我比佢湊
所以幫囡囡竹搵學校係返媽咪屋企附近
到囡囡有學校收左 又話唔湊
叫我比返99湊
果時臨時臨急先搵99果區啲學校
幾驚搵唔到
比佢玩死

子爵府

有啲阿媽真係可以咁。朋友十肚時兩邊阿媽都話上黎幫手,叫我朋友唔好晒錢請陪月。點知生左之後,都係上過去一次咁多。我朋友坐月食波仔同老公買飯盒jar,陰公。

水晶宮

搵鐘點幫你頂住先,
然後話比阿媽聽,請鐘點每月要洗成幾多錢,如果佢幫手早D放工湊B,就比左份錢佢,
可能你媽會肯幫你.

寶石宮

有冇地方可以托管一陣?

首頁

尾頁

跳至