自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

回覆:eeb 的帖子

標題係: 第一次 .…

天珠殿

2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

高人果然係高人

水晶宮

引用:高人果然係高人

原帖由 yanyan-mummy 於 14-06-20 發表
高人果然係高人
跟bk媽學嘢咋

男爵府

回覆:第一之整髮夾

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

第一次整算很好, 仲對埋花
我見好多第一次整既
兩邊唔對稱/ 中間摺錯方向/ 中心結穿崩/

天珠殿

2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

eeb 發表於 14-6-20 23:28
跟bk媽學嘢咋
整得好靚靚

子爵府

回覆 eeb 的帖子

水晶宮

引用:第一次整算很好, 仲對埋花我見好多第一次整

原帖由 雪~bb 於 14-06-20 發表
第一次整算很好, 仲對埋花
我見好多第一次整既
兩邊唔對稱/ 中間摺錯方向/ 中心結穿崩/
點樣可以整靚d? 過兩招黎啦

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:eeb 的帖子

水晶宮

引用:Quote:eeb 發表於 14-6-20 23:28 跟bk媽學

原帖由 yanyan-mummy 於 14-06-20 發表
整得好靚靚
可惜我無女

天珠殿

eeb 發表於 14-6-20 23:58
可惜我無女
可以整比奶茶女囉

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

eeb 發表於 14-6-20 23:44
點樣可以整靚d? 過兩招黎啦
去youtube睇多D片最好睇外國果D
即使同一個款,
唔同人整出黎都有D唔同,
留意每個人既手法,
有D細微地方如果你留意得到
咁你就會發現點解同一個好簡單既款,
點解有D出黎會奇奇怪怪, 明明做法一樣架嘛
(唔使用錢買書,D書只教7成)

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

你整黎做乜?自己夾? 下次記住夾住黎見我!

Birth -- 3.7 kg    1Y -- 11.1 kg   2Y -- 13 kg  3Y -- 16.3 kg   4Y -- 17.6 kg   4.5Y -- 19 kg  5Y -- 20.4 kg  5.5Y -- 20.8 kg   6Y -- 23 kg

別墅

回覆 eeb 的帖子

請問frozen 絲帶是買回來的嗎?在那裡有得買?

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

禁止訪問

水晶宮

引用:Quote:eeb 發表於 14-6-20 23:58 可惜我無

原帖由 yanyan-mummy 於 14-06-21 發表
可以整比奶茶女囉
係bor

男爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
被炒 ... 2 3 4 5