夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

DEL

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:jm別太難過,我要發放正能量

加油 支持你

珍珠宮

引用:15歲同老公一齊拍拖9年,兩年前結婚,佢大

原帖由 alice3937 於 14-06-21 發表
15歲同老公一齊拍拖9年,兩年前結婚,佢大我7歲,佢見證我既成長,教我是非道理,一路上風雨挫敗都有佢陪伴 ...
支持

別墅

Support!

禁止訪問

伯爵府

努力
知道有問題主動解決,男人也需要被愛被肯定的,幸好你c6出聲說有問題,否則你也不知原來c6內心不舒服及不滿,趁現在情況還好就好好維繫,祝福你

芭芭拉

大宅

萬幸既係你c6肯講出問題所在,好多男人只會收埋向心然後想你自己去發現問題,肚裏面條蟲咩? 唔講唔講問題越變越大,分歧越多,結果去到無可救藥既地步,其實真係好可惜。

男爵府

好多男人係唔會對人分享心事,就算係老友都好少講,我老公就係啦,何況婚姻輔導,所以要俾個叻你老公

別墅

引用:萬幸既係你c6肯講出問題所在,好多男人只會

原帖由 bonnieonlyone 於 14-06-21 發表
萬幸既係你c6肯講出問題所在,好多男人只會收埋向心然後想你自己去發現問題,肚裏面條蟲咩? 唔講唔講問題越 ...
其實我都系將問題放系心裏面既人,我地既輔導話我系屬於男角色,雖然口唔講,但心裏面系有對方既,c6成日會搵機會好好態度同我傾,所以我覺得態度好重要,只要大家態度好,用詞系為大家好,好似傾計一樣講出心聲,無心事系講唔出口,加油,無野系解決唔到的

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好好加油

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

支持、祝福!

瑪瑙宮

加油!

公爵府

祝福你們!

子爵府

alice3937 發表於 14-6-21 08:27
其實我都系將問題放系心裏面既人,我地既輔導話我系屬於男角色,雖然口唔講,但心裏面系有對方既,c6成日會 ...
其實最主要係大家心意如何,有心一齊仲愛對方,又肯講出問題,又願意面對,現在好多人逃避問題又唔肯講唔肯面對。

rachel_ching  X2  發表於 14-6-23 13:25

子爵府

育兒性格勳章

回覆:alice3937 的帖子

別墅

祝你地幸福快樂

大宅

原帖由 alice3937 於 14-06-21 發表
15歲同老公一齊拍拖9年,兩年前結婚,佢大我7歲,佢見證我既成長,教我是非道理,一路上風雨挫敗都有佢陪伴 ...
正面。加油。支持

男爵府

我同c6都亮起紅燈,但佢唔肯去輔導,佢唔肯認有問題,不斷避,結果我自己去,但只有我係度改變佢依然如是,係好令人氣餒……
祝你同c6繼續甜蜜

禁止訪問

侯爵府

2024勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

支持及欣賞!

首頁

尾頁

跳至