跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

醒目開學勳章

bk 網有媽咪話有間playgroup 好好, 入去睇下呀

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1163002&extra=page%3D1

我想揾差唔多大的BB (0612/0701/0702)自組試堂,有興趣PM我

複式洋房

i'm interested, more details, thanks!

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

WHERE ????????

男爵府

if it's on hk island or Cheung Kwan O, i'm interested!

別墅

我有興趣, 有無詳細d既資料?? 請send e-mail比我啦.
唔該. [email protected]

大宅

我有興趣, 有無詳細d既資料??

男爵府

醒目開學勳章

all pm sent, pls check. 有什麽其他問題再問。
另外,我地prefer KLN,最好近MTR,如想香港或其他區,可以試下group另一組,我可以幫手,依家有三四個媽咪想天后,Causeway Bay個頭,夠人再話你地知

大宅

I prefer TKO,

大宅

好媽媽勳章

i'm prefer in kln too, if yau ma tei , tst or mongkok will be better la...

男爵府

醒目開學勳章

各位,依家有幾個Tsuen Wan, 幾個TKO,幾個天后Causeway Bay,幾個港灣豪庭,我要整理下,如果有媽咪想自己group,pm個email 比我,講明你要邊區,如果有地址更好,我叫同區的媽咪同你聯略 ,另外我會比playgroup center電話你,可以自己約導師、時間同地點

大宅

好媽媽勳章

我都想知多d,請pm我,我都係港灣豪庭架... thx!!

別墅

我都想知多D,請PM我

大宅

Please pm me ! I prefer Tsuen Wan or TST

[ 本文章最後由 iceymama 於 07-11-16 00:48 編輯 ]

男爵府

醒目開學勳章

各位,依家表示有興趣的媽咪

港灣豪庭 4位
Tsuen Wan 6位
TKO 2 位
Causeway bay 9位

還有一些冇講想join邊區的媽咪 (如果有心水地方,請話我知)

我今日會問請楚TW & CB的位置再同大家報告

如果有媽咪想問多啲資料,請講想知那一方面的或問我攞電話,因為我有的資料已post晒出來啦

複式洋房

Dear Jl118,

收到您pm,thanks! 我住响離島區,銅鑼灣先預埋我啦!其實香港同九龍都ok,最好係地鐵沿綫。請問playgroup大約咩時候開始? 費用總共幾多? thx!

原文章由 jl118 於 07-11-16 08:17 發表

港灣豪庭 4位
TKO 2 位

還有一些冇講想join邊區的媽咪 (如果有心水地方,請話我知)

如果有媽咪想問多啲資料,請 ...

大宅

我都想參加啊. 我住九龍塘, 所以九龍區對我來講最好, 九龍城,TST都OK, 請問你諗住幾多個小朋友一班啊? 英文上or中文上啊? 大約幾多$, 有無人會開平日班啊

原文章由 jl118 於 07-11-16 08:17 發表

港灣豪庭 4位
TKO 2 位

如果有媽咪想問多啲資料,請 ...
小叭係06年12月5日出世時重3.23kgs,1個月4.55kgs,2個月6.40kgs,3個月7.72kgs,4個月8.20kgs,5個月8.80kgs, 6個月10.00kgs, 7個月9.55kgs, 8個月10.00kgs, 9個月10.16kgs, 10個月10.45kgs, 11個月10.91kgs
(4個月第一次反身, 5個月坐, 8個半月爬, 9個半月出牙(上面兩只),10個月出牙(上面兩只)12個月7只牙, 11.81 kgs

細叭係09年1月26日出世, 體重6磅半.
4個半月轉身, 5個月識坐, 7個半月出第一只牙(下面)

大宅

i also want to join u !! i prefer Tsuen Wan
pls pm me information , thx a lot !!

男爵府

醒目開學勳章

各位媽咪,荃灣係明日居會所(近熊貓酒店),CWB係光明台(近半山,係住它,唔太方便)
個導師星期六full晒,現在佢話暫時只可以係25/11 & 2/12 星期日4:00-5:00 同 5:00 至 6:00 開住4堂試堂係荃灣.

想報的媽咪請pm BB名, BB出生日期, 媽媽名,聯略電話,同你可以join的日子同時間比我

其他地區我會繼續跟進。不過起碼要9/12才有期

Prefer HK 區的媽咪,如果個地點無問題,請再confirm我,夠人我再約導師

大宅

BK Milk勳章

我有興趣呀!不過只限荃灣 及 星期日
please check pm. thanks.

原文章由 jl118 於 07-11-16 13:35 發表
各位媽咪,荃灣係明日居會所(近熊貓酒店),CWB係光明台(近半山,係住它,唔太方便)
個導師星期六full晒,現在佢話暫時只可以係25/11 & 2/12 星期日4:00-5:00 同 5:00 至 6:00 開住4堂試堂係荃灣.

想報的媽咪請pm BB名, BB出 ...
蔚蔚2006年12月5日出世,重3.77kgs;1個月重5kgs;2個月重6.6kgs;4個月重7.8kgs;5個月重8.62kgs;6個月重9.07kgs;8個月9.3kgs;9個月9.53kgs;10個月9.7kgs;12個月10.8kgs
雋雋2010年4月15日出世,重3.295kgs;1個月重4.21kgs;2個月重5.71kgs;4個月重7.17kgs;6個月重7.85kgs;8個月重8.2kgs;10個月9kgs;12個月重

男爵府

I am interested too and I live in TKO.
Pls informed me for further information.

Thank you

原文章由 jl118 於 07-11-16 13:35 發表

想報的媽咪請pm BB名, BB出 ...

首頁
12345...6

尾頁

跳至