單親天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

今朝阿仔同我講, 佢返暑假工時在公司附近見過EX幾次, 佢話每次EX都拎轉面扮見唔到阿仔, 而每次EX都係自己一個人, EX的現任和佢地個仔都不在他身邊, 我唔明點解見到自己個仔要扮見唔到, 什麼心態?

禁止訪問

回覆:Chunma8083 的帖子

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:今朝阿仔同我講,+佢返暑假工時在公司附近見

原帖由 Chunma8083 於 14-06-21 發表
今朝阿仔同我講, 佢返暑假工時在公司附近見過EX幾次, 佢話每次EX都拎轉面扮見唔到阿仔, 而每次EX ...
好明顯就係無面見亞仔啦!亞仔都應該扮見唔到佢。

今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

Chunma8083 發表於 14-6-21 09:32
今朝阿仔同我講, 佢返暑假工時在公司附近見過EX幾次, 佢話每次EX都拎轉面扮見唔到阿仔, 而每次EX ...

chunma,,

同阿仔講咪當自己時運高…睇唔到囉....

佢就時運低...好快想睇都睇唔到架啦.......係咪毒左d呢? hehe..

男爵府

回覆 Chunma8083 的帖子

好簡單,佢做錯事, 內疚到 面對唔到個仔, 所以就算見到,都鬼鬼鼠鼠焛開。

侯爵府

環保接龍勳章

理鬼得佢、呢隻衰野心虚囉..!佢既道行真差WO

我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

男爵府

月餅勳章

冇需要明。佢而家可以咁對你個仔、你個仔同樣可無視佢,就算佢有日歸西、你地亦無需送佢終

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

嘻嘻...

下次見到佢,埋去同佢講...

扮乜鬼野拎轉面啞~~~ 扮晒野啞~~~

請你飲杯冰鎮奶茶得唔得先啞~~~

vane  冰鎮奶茶.....貢好,  發表於 14-6-21 13:43
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

子爵府

畀面勳章

回覆 sailow 的帖子

講得岩呀, 我都係咁認為佢無面見個仔, 但佢要扮見唔到個仔, 又要打電話比個仔喎, 不知所謂.

子爵府

畀面勳章

回覆 dordor1207 的帖子

我反而叫阿仔, 下次佢再扮見你唔到, 你就要越行到佢面前叫佢, 我覺得阿仔無做過對佢唔住嘅事, 唔駛避佢.

子爵府

畀面勳章

回覆 moon_moon 的帖子

一D都唔毒, 比起我算溫和架喇.

子爵府

畀面勳章

回覆 Itochu 的帖子

佢之前有次係商場同佢個現任和佢地個仔一齊時見到我, 佢個反應都係扮見我唔到, 而我當時見到佢時, 居然無任何傷心感覺, 由果次我就知我已放下了, 只有佢仍要背負住內疚二字, 我信報應的.

子爵府

畀面勳章

回覆 vane 的帖子

唔只道行差, 係什麼都差.

子爵府

畀面勳章

回覆 christinetin 的帖子

我無諗過要送佢終喎.

子爵府

畀面勳章

回覆 catfitfit 的帖子

唔駛咁好招待佢呀, 俾杯熱啤佢飲就會.

伯爵府

Chunma8083 發表於 14-6-21 16:28
回覆 sailow 的帖子

講得岩呀, 我都係咁認為佢無面見個仔, 但佢要扮見唔到個仔, 又要打電話比個仔喎, 不知 ...
係妻管嚴,怕被見到同你地有聯係不得了,了不得!

首頁

尾頁

跳至