想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

今年29,本來想出年先開始做,但聽呢版好多人話好難中,搞到我想快啲開始,但又好怕突然中左又未受到,甘點算!

我一向經期係好準,28日就到果隻,係咪會易中啲?

禁止訪問

珍珠宮

回覆:其實有無啲三個月內就中既呢?

我試左一個月就成功,可能因為我同c6都後生,加油

大宅

我生亞仔時,就係排卵期,3日內do咗2次,第一個cycle就中咗。
依家想生多個,試咗3個cycle都未得

如果你28日一個cycle,應該易中啲,因為我有個朋友,又係同你一樣cycle。
佢係第14日do咗一次,就中咗,不過無咗。
但就休養咗3個月後再嚟過,又係第14日do咗一次,又俾佢中咗喎,就要係打孖嚟

所以係好睇個人嫁

大宅

引用:今年29,本來想出年先開始做,但聽呢版好多

原帖由 ms.sunnyflower 於 14-06-21 發表
今年29,本來想出年先開始做,但聽呢版好多人話好難中,搞到我想快啲開始,但又好怕突然中左又未受到,甘點 ...
唔好等,我26,都試左一年都未有消息

大宅

引用:我試左一個月就成功,可能因為我同c6都後生

原帖由 琋琋媽媽 於 14-06-21 發表
我試左一個月就成功,可能因為我同c6都後生,加油
你就好,我26, c6 27,
一年都未有

伯爵府

我第一胎29, 試咗3個月中; 第二胎31開始試,試咗15個月,但我同先生check過係無問題,剛

男爵府

28日易好多,我成日覺得身體健康無理由難中。我的朋友分別29和31都一兩個月成功。我30,兩個cycle成功。我啊嫂又系30,又系一次成功。你做左檢查先囉,但29都系時候要生

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 琋琋媽媽 於 14-06-21 發表我

原帖由 karyee22 於 14-06-21 發表
一年都未有
我25,老公27
大家差唔多
你有冇試下用紅d check排卵?我就係跟住,咁就中左

複式洋房

其實我都係怕10月去旅行,中左都唔知點,所以都唔差在一兩個月,都係去旅行先開始穩陣啲,係唔係呢?
我又唔想check 住幾時排先dodo,甘樣好無mood 啊, 我都係唸住果10 幾日係排就dodo,想do就do 就算, 有無人甘樣都成功呢?

大宅

我d m都好準時,個人又無大病痛,但都試左半年先bingo

大宅

ms.sunnyflower 發表於 14-6-21 13:07
其實我都係怕10月去旅行,中左都唔知點,所以都唔差在一兩個月,都係去旅行先開始穩陣啲,係唔係呢?
我又 ...
頭先我講緊個朋友,就係已經知道有咗,都照去7日旅行,佢個時得2個月咋

複式洋房

下! 有左都去旅行! 好危險,我就唔敢

不過我都有朋友試過,原來有左自己唔知,返黎驗先知,仲要全程豪情奔放甘玩,好彩最後無事。

複式洋房

不過我都有朋友試過,原來有左自己唔知,返黎驗先知,仲要全程豪情奔放甘玩,好彩最後無事。

複式洋房

但我有朋友未夠2個月,去左旅行5日,咁就無左

伯爵府

引用:Quote:原帖由 琋琋媽媽 於 14-06-21 發表我

一年都未有
唉我都係,我同c6都 剛26. 几個月都未得

大宅

引用:Quote:原帖由 karyee22 於 14-06-21 發表你

原帖由 琋琋媽媽 於 14-06-21 發表
我25,老公27
大家差唔多
你有冇試下用紅d check排卵?我就係跟住,咁就中左
我每個月都跟紅d同哈哈笑do,
C6驗過正常,我就荷爾蒙差啲

子爵府

2020勳章

回覆 ms.sunnyflower 的帖子

其實我都係覺得因人而異雖然年紀大,難易有D
但冇野係絕對架!
有D人可能天生好易中
有D人明明身體健康,生活健康,但都要試幾個月一年甚至幾年先中

所以,如果你係想要, 就試下開工
你怕好易中, 咁第一個CYCLE咪唔好咁勤力囉

珍珠宮

我每個月都跟紅d同哈哈笑do,
C6驗過正常,我就荷爾蒙差啲
好似話做運動都有幫助,唔知係咪呢

珍珠宮

引用:下! 有左都去旅行! 好危險,我就唔敢 不

原帖由 ms.sunnyflower 於 14-06-21 發表

不過我都有朋友試過,原來有左自己唔知,返黎驗先知, ...
果時我有左都係3個月到,番深圳揼骨行下,到7個幾月仲未左macau
我又冇咩事,不過可能人人唔同,我到臨生前1星期仲可以行得好快

首頁

尾頁

跳至