產前產後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

已經15w,都仲係頭暈、頭痛、嘔。。。每日至少有一種。。。胃口又差,日日都有氣冇力成個病壞咁。。。明明陀第一個都唔係咁既!仲可以返工,打理到家頭細務。。。依家。。。只係廢人一個,仲要湊住個大既。。。好辛苦!

伯爵府

2020勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

回覆 Babetoto 的帖子

年紀大左,身體機能差左,大肚辛苦點系正常的身體反應,雖然唔係相差好耐但身體機能/新陳代謝真的慢了很多

男爵府

引用:回覆 Babetoto 的帖子年紀大左,身體機能差

原帖由 0030 於 14-06-21 發表

年紀大左,身體機能差左,大肚辛苦點系正常的身體反應,雖然唔係相差好耐 ...
真呀又。。。。呢胎30歲。。。莫非真係3字頭就差咁多!有仔真係趁嫩生。。。

伯爵府

2020勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

女人一到30真的身體就唔同

別墅

年齡應該只係其中一樣
我今胎朝朝早都暈,唔舒服,又吃唔落野
之後又湊唔到大仔,只係一直交比工人,自己就係張床到大昏迷
唉,有陣時都覺得對唔住大仔,少左時間理佢
個身體又唔聽話,要適應肚入面個個

男爵府

引用:年齡應該只係其中一樣我今胎朝朝早都暈,唔

原帖由 希希仔仔 於 14-06-21 發表
年齡應該只係其中一樣
我今胎朝朝早都暈,唔舒服,又吃唔落野
之後又湊唔到大仔,只係一直交比工人,自己就係張 ...
我冇工人姐姐,大昏迷我都想呀!只可以趁佢訓先有得訓。佢知我唔舒服都會自己玩既,不過之後執玩具好金。連中醫都睇埋,暫時都未有改善....

別墅

其實可唔可以搵媽媽或99 幫手睇幾個鐘
如果一直咁落去,對你自己同肚入面個個都唔好

大宅

回覆:唉…第二胎(純呻)

我36歲第二胎,個大嘅16個月,so far身體都ok, 建議搵可靠中醫調理下

禁止訪問

回覆:唉…第二胎(純呻)

首頁

尾頁

跳至