親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:原帖由 joyhk 於 14-07-04 發表Thank

原帖由 SandyKL 於 14-07-04 發表
玩開心啲。

我又訂咗9月25日出發去曼谷啦!今次住The Okura Prestige包早餐5日4夜,好抵,坐泰航, ...
好抵啊,早知我book okura la

琥珀宮

引用:Quote:原帖由 SandyKL 於 14-07-04 發表玩

原帖由 joyhk 於 14-07-04 發表
好抵啊,早知我book okura la
Four Seasons 係6星級,泰國唔落難都唔做優惠,物有所值,你絕不會後悔。而我梗係周圍試吓,未住過呢間去住吓。去完又報告吓囉。

大宅

回覆:SandyKL 的帖子

Thanks,回來詳盡妳的開心假期!
想問四季附近有無早餐擋吃?今次沒有包早餐,因為不想吃太飽,本身是細食的人,而浪费其他選擇,曼谷太多美食很想試

琥珀宮

joyhk 發表於 14-7-5 09:28
Thanks,回來詳盡妳的開心假期!
想問四季附近有無早餐擋吃?今次沒有包早餐,因為不想吃太飽,本身是細食的 ...
因為包早餐,所以我冇在外吃早餐,四季的早餐真係好

精彩,職員服務態度亦非常好,佢地會同客傾吓,睇吓

對方有咩需要。第1日食,佢地好殷勤地招呼及向我地

介紹。四季之所以成功係因為有個洋人總經理常常在場

監督。

冇包可惜。

係四面神隔離,有間Erawan Bangkok商場,入面有間

Erawan Tea Room 係2/F,呢間書仔有介紹外,我同

事都極力推介下午茶,只係320銖,但由於我地實在

冇肚去食,呢間唔知有冇早餐食。

仲有就係蘇施黃推介嘅Provence,就係四季隔離嘅

Peninsula Plaza,食泰國地道魚蛋粉及西式輕食,裝

修得話頗精緻,呢間營業時間11:00-21:00。

呢2間都係我心水想去試,但未有時間試到嘅食肆。

首頁

尾頁

跳至