想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:wannab 的帖子

請問你可否給我看看有幾深,影張相post上來可以嗎?謝

大宅

引用:請問你可否給我看看有幾深,影張相post上來

原帖由 jessying 於 14-06-24 發表
我無keep 了,總之剛due date 時好淺控,10-20%, 頭幾天都還好淺,但見到有加深,due date 後一星期大約50-60%,再多几天就差不多100%了。然後我立刻去家計会取懷孕證明,之後就無check 6d 了。

大宅

引用:請問你可否給我看看有幾深,影張相post上來

原帖由 jessying 於 14-06-24 發表
我無keep 了,總之剛due date 時好淺控,10-20%, 頭幾天都還好淺,但見到有加深,due date 後一星期大約50-60%,再多几天就差不多100%了。然後我立刻去家計会取懷孕證明,之後就無check 6d 了。

大宅

引用:是否代表我保吾住bb

原帖由 jessying 於 14-06-21 發表
是否代表我保吾住bb? 6月5號,用cb見到1至2week, 今日都21號,點解6d越黎越淺色?
6月5日cb 1-2 week, cb 是計排卵後,到現在4-5week, 懷孕計week 是m 第一天計,即已6-7 week 了,6d 不可能還是淺控。如你肯定6d 從未每日加深過,建議你去看婦科check 下,因如照超声應可見胎了,以防宮外孕or 其他情況,問下医生意見。我不是想嚇你,但hcg 應不斷升。

大宅

引用:是否代表我保吾住bb

是否代表我保吾住bb? 6月5號,用cb見到1至2week, 今日都21號,點解6d越黎越淺色?
6月5日cb 1-2 week, cb 是計排卵後,到現在4-5week, 懷孕計week 是m 第一天計,即已6-7 week 了,6d 不可能還是淺控。如你肯定6d 從未每日加深過,建議你去看婦科check 下,因如照超声應可見胎了,以防宮外孕or 其他情況,問下医生意見。我不是想嚇你,但hcg 應不斷升。

大宅

引用:是否代表我保吾住bb?+6月5號,用cb見到1至2

Jm,似化學,快啲看下醫生

大宅

美好大世界2017勳章

回覆:jessying 的帖子

我果時第二次小x,因為空心胎,就算頭果陣都係越來越深的,但就一直排卵後兩個多星期才100%深,今次就due day後10日已100%,所以我覺得你最好都係去睇醫生唔好等。

大宅

jessying 發表於 14-6-21 22:00
我向5號驗係1-2,咁哩家21號應該係3-4week, 咁我6d仲係好淺色又是否正常?
我due day時check CB有2-3week時係好好好淺, 之後日日加深, 一星期後就一樣色!

別墅

回覆:jessying 的帖子

FYI. 早d搵婦科check吓安心D,希望BB痴實你,加油。

大宅

回覆:chuchu218 的帖子

我已睇醫生,醫生話應該係有胎long,但尚未有心跳,現在只是4星期,要6星期以上才可看到心跳,安排再照,或胎已是無生長,我現在都很怕。

大宅

回覆:cwl0313 的帖子

我已睇醫生,醫生話應該係有胎long,但尚未有心跳,現在只是4星期,要6星期以上才可看到心跳,安排再照,或胎已是無生長,我現在都很怕。

大宅

回覆:wongcq 的帖子

我最深色試過你dueday果日

別墅

回覆 jessying 的帖子

放鬆心情,有胎long已經過左第1關,我見有jm over 8 week先有閃閃,唔好太擔心,呢段時間休息多d,食多d有營養嘅野。我知道bingo之後有即刻買滴雞精飲,你可以試吓呀。加油

別墅

放鬆心情,有胎long已經過左第1關,我見有jm over 8 week先有閃閃,唔好太擔心,呢段時間休息多d,食多d有營養嘅野。我知道bingo之後有即刻買滴雞精飲,你可以試吓呀。加油

別墅

別墅

別墅

買邊隻滴雞精,我都諗住買丫~

別墅

回覆 wannab 的帖子

田原香隻想孕呀

禁止訪問

別墅

回覆 wongcq 的帖子

我先生打左去問, 佢都係介紹呢隻~~

首頁