夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

今早發現男友除消whatsapp 最後上線功能,我打電話問佢點解,佢話最唔鍾意俾人知道最後上線時間,我話我要睇到,佢原本話都肯俾我睇番。但我覺得好古怪,所以再問佢係唔係有野騙我(之前佢有隱瞞夜晚去飲酒),可能我疑心重,我話佢好古惑,話佢最唔想俾我知,佢即刻著火話家下有無唔俾我睇番先,但我覺得有心俾我,睇唔駛block 哂全世界人,可以設定只俾我睇到,吵左幾句佢又cut 我電話。
我諗極都唔明點解要無啦啦唔顯示最後上線時間,我唔鍾意佢呃我。我唔開心。

侯爵府

好媽媽勳章

2個人相處,要有返一定既空間比對方,首先,我唔覺得個上線私隱設定係為左你而設,好似我咁丫,都設定左架,係唔想比同事同老闆見到幾時上線過,以為成日玩唔做野,你bf會唔會都係咁呢?因為咁迫佢埋牆角,真係會透唔到氣,唔好諗埋一邊,要做個聰明既女人,識得放識得收呀

複式洋房

回覆 dorawongwong 的帖子

唉...要呃你梗有方法,算啦!

大宅

引用:2個人相處,要有返一定既空間比對方,首先,我

原帖由 nakoko 於 14-06-21 發表
2個人相處,要有返一定既空間比對方,首先,我唔覺得個上線私隱設定係為左你而設,好似我咁丫,都設定左架,係唔 ...

唉,做女人真難。

大宅

引用:回覆 dorawongwong 的帖子唉...要呃你梗有

原帖由 bryan143 於 14-06-21 發表
回覆 dorawongwong 的帖子

唉...要呃你梗有方法,算啦!
甘你又啱,不過我就是唔喜歡被人呃,唉

公爵府

2020勳章 熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

唔好話樓主你吖,我都覺得無安全感,
我的生命由我主宰.

禁止訪問

禁止訪問

回覆:dorawongwong 的帖子

大宅

回覆:男友在whatsapp 突然唔顯示上線時間

我覺得如果只係唔show上線時間都被cher到咁盡,我係男人真係會怕鬼左你。相處要俾啲空間大家透下氣,唔好逼埋牆角,就算夜晚去飲酒又點?同朋友出下去飲酒睇波都要被管制?

wcpcelia    發表於 14-6-22 10:51
Garmimi  同意~~  發表於 14-6-21 21:46

伯爵府

明白你係因為曾經有人呃你所以甘大反應。世界上咩人都有。我識得有d人講大話講到好似合情合理甘。呃到另一伴貼貼服服,旁人認真大開眼界。俾你忠告要詳心觀查對方。

珍珠宮

2020勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

上線時間唔代表d咩嫁 要呃點都呃到

子爵府

可以只係set俾邊個睇架?
佢要呃你總有佢辦法,但唔會無啦啦咁架,係咪呢排你有其他嘢迫得佢太緊??

禁止訪問

水晶宮

2020勳章 BK Milk勳章

好慘拍拖姐
去下夜街飲野都無自由
結婚点算
比空間大家
無信任点行落去
月捉月走得快呀
如果俾吾到安全感你
揾个比到你好過la

子爵府

樓主控制慾强wor
唔比人睇唔代表有隐瞒ga wor
比返少少空間大家
love is trust,love is free, free is love

別墅

樓主,你男朋友只係唔顯示上線時間,咁你覺得佢呃左你0的乜呢?
佢係你男朋友,而唔係你0既寵物喎,佢0既一舉一動其實唔需要向你報告。

相反,你打去無理取鬧,就係你0既不是,你要向佢道歉。

禁止訪問

熱血勳章

子爵府

其實知上線時間無乜意思

禁止訪問

熱血勳章

引用:其實我都唔放、費事俾同事/朋友/男友見到我

禁止訪問

首頁