自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

熱血勳章 hashtag影視迷勳章

好佩服香港Simon哥 (鐘偉強), 可以這樣去指導對手!
真正傳承, 好感動!
見到他輸左, 但對手及大家的反應, 即

http://www.youtube.com/watch?v=6R2UV4IYd38

佢真係好勁!
早在1977年香港麗的電視台(亞視前身)主辦的亞洲歌唱大賽上,他就以業余歌手身份奪得了冠軍,而當時的亞軍是哥哥張國榮。而梁朝偉的《朦朧夜雨里》、梅艷芳的《情歸何處》原來都是他創作的歌曲。
http://big5.ycwb.com/news/2012-03/07/content_3738502.htm

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆:估唔到睇中國好聲音又喊左!

睇左好多次都好感動

男爵府

Me too

珍珠宮

2020勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

我都好欣賞Simon

珍珠宮

Simon

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

大宅

BK Milk勳章 畀面勳章

集集都睇到我好感動

珍珠宮

2020勳章 親子王國15週年勳章

呢D先係專業精神

公爵府

yumui61 發表於 14-6-21 15:30
呢D先係專業精神
無私!!! 已經非只是專業!
香港榮譽代表! 親善大使!

翡翠宮

2020勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

除了Simon叔叔,揸火車的年青人好感動。

男爵府

回覆:viviencwc 的帖子

我好少睇呢啲國內嘅歌唱比賽,但上個星期唔覺意轉台睇睇下又ok! 自己覺得Simon 真係好壓場,一唱就好有feel, 那種滄桑老練係對手無嘅!不過遊戲規則如此都無法……希望佢能繼續搖滾, Yeah!

珍珠宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

我平時無睇,今集老公睇,我得閒又坐喺樹陪睇,好正,好感動

大宅

次次睇哩段都會喊 佢地唱得好好

大宅

我都睇到喊呀仲要個女仔行去攬佢果度,真係好似爸爸同個女分開,成場氣氛真係好好呀

公爵府

mickeyeva 發表於 14-6-21 15:51
除了Simon叔叔,揸火車的年青人好感動。
倪鵬, 係呀, 好彩有亞妹搶左, 可以留耐一d!
年紀輕輕, 佢這係好叻仔! 又好乖仔!

公爵府

今日又係臨尾孟鵬!

大宅

我睇左少少,點解啲評判係咁讚simon,但最後都要foul佢既??

禁止訪問

公爵府

公爵府

引用:我睇左少少,點解啲評判係咁讚simon,但最後

原帖由 samsang 於 14-06-22 發表
我睇左少少,點解啲評判係咁讚simon,但最後都要foul佢既??
D 老師話要 傳承,但個女仔的確可塑性高
所以我覺得我鍾意睇巨聲的導師,有指出邊個位做得唔好要改善,有彈有讚,
而唔係兩個讚完選一個

首頁

尾頁

跳至