母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

別墅

今朝遲左泵,9安奶,硬左但仲出到奶。
而家發燒,硬左個位好痛,係咪唔妳再泵咁多?
其實bb都食唔曬,仲有好多冰冷

禁止訪問

回覆:rabbit_mother 的帖子

別墅

回覆:catalles 的帖子

我而家泵只有平時的一半,仲有發燒,發冷發熱,全身無力。
手擠唔到,好好好痛了!痛到喊,頂唔住。
已經1日1夜,唔知點出返d 奶

子爵府

想生BB熱投 畀面勳章

rabbit_mother 發表於 14-6-22 13:01
我而家泵只有平時的一半,仲有發燒,發冷發熱,全身無力。
手擠唔到,好好好痛了!痛到喊,頂唔住。
已經1 ...
已經發燒發冷,係要密D泵呀! 直到鬆返先好慢慢拖返長同減泵,唔係塞到變乳腺炎就大鑊!!

泵前沖個熱水涼,或者熱敷下先,泵時再輕輕打圈按摩會易通D! 你B肯唔肯埋身? 塞左埋身易通過泵架! 泵完仲係痛,就冷敷一陣可以舒援下。

侯爵府

回覆:rabbit_mother 的帖子

點解咁耐先泵?你而家塞左,要泵番通佢先,咪好容易乳線炎,用熱毛巾敷,再叫C6啜通佢,你泵都可能泵唔通,啜先有效。

別墅

回覆:Meir079 的帖子

熱水浴,用手擠,泵前熱full, 泵後凍full, 都試過晒了。
阿女唔肯埋身,今朝叫老公啜幾下,但佢唔識啜,同泵或阿女埋身感覺唔一樣。

用泵仲出到,用手擠一滴都無。我見到乳頭有白點,用針挑了,而家唔知裡面塞定白點令佢塞。而家唯有等聽朝一早去健康院,我已經燒左2日了!

我想叫老公打暈我,等我有一刻無感覺。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊