自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

今朝凌晨睇意大利果場, 意大利又輸了 (之前就西班牙, 英格蘭等)

我同細妹一路 whatsapp 一路睇波

差不多完場時

我同佢講,意大利應該輸了, 又唔知戈竹幾多人輸波了

其實賭, 真係害人不淺

所以真係唔好賭

補充:

之前睇東張西望

好似話 d 年青人好易被人導向賭波

尤其在酒巴睇波, 有些人會主動撩你傾計, 跟住叫你賭波

有好多不同玩法 (例如: 邊隊入球先, 上半場入幾多球, 邊隊有黃牌先, etc)

能吸引人到人落搭的的原因係:

1) 例如: 買 $ 100, 有優惠 (有 9 折) 即係輸咗只需比 $ 90, win 就收 $ 100

2) 同埋, 唔係即時比錢, 好似話隔一兩天或之後先付款

所以係好最易 c 人

大家要留意下身邊人, 尤其係自己子女, 小心比人導向賭波

侯爵府

引用:今朝凌晨睇意大利果場, 意大利又輸了 (之前

原帖由 LL1999 於 14-06-21 發表
今朝凌晨睇意大利果場, 意大利又輸了 (之前就西班牙, 英格蘭等)

好多同事賭波,幾拾幾拾個種

侯爵府

引用:今朝凌晨睇意大利果場, 意大利又輸了 (之前

原帖由 LL1999 於 14-06-21 發表

少年食神30歲輸波燒炭身亡

水晶宮

2020勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

回覆:你地身邊人, 有無人賭波?

無喎,唔覺

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:LL1999 的帖子

唔覺有人賭啊

珍珠宮

回覆:你地身邊人, 有無人賭波

有呀10-20咁買

禁止訪問

子爵府

子爵府

2020勳章 畀面勳章

今年全部賽果都爆冷,真係令好多人損手爛腳,希望佢地見過鬼會怕黑啦

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:你地身邊人, 有無人賭波?

我個fd買左4000

公爵府

熱血勳章 hashtag影視迷勳章

支持睇波唔賭波!

大宅

回覆:LL1999 的帖子

我都好憎人賭波,真係會家破人亡

複式洋房

10蚊玩下ok既~:

彩鑽殿

2020勳章 精叻鼠年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

侯爵府

醒目開學勳章

爛賭既人, 就算唔賭波都會賭第2樣野, 甚至乎係咩都賭得一餐死的.

我聽過一個人講, 真係衰到連一堆牙簽, 買單雙都試過.

所以..............幫唔到, 阻唔到, 都係睇佢本身自律.

翡翠宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

有個親戚有賭, 仲教我老豆賭, 好彩我老豆無聽佢講

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:我個fd買左4000

原帖由 月餅 於 14-06-21 發表
我個fd買左4000
一場?

男爵府

真正爛賭嘅人鍾意呢埋賭,唔會比人知。到比人知知嘅時候多數爭落人一大筆

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+月餅+於+14-06-21+發表我個fd

原帖由 Stone2007 於 14-06-21 發表
一場?
係啊結果輸左了

子爵府

大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

首頁

尾頁

跳至