自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2020勳章

搵左好多藥房,萬寧都冇,有人知嗎?

雲妮鼠鼠  請問系米for跌打?好用嗎?  發表於 14-6-22 18:15

男爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 陪月勳章 2016畫展勳章 親子王國15週年勳章

我老公有一枝,佢話響近旺角差館果頭,有一間跌打舖。但唔記得個名

侯爵府

2020勳章

引用:我老公有一枝,佢話響近旺角差館果頭,有一間

原帖由 CREATION 於 14-06-21 發表
我老公有一枝,佢話響近旺角差館果頭,有一間跌打舖。但唔記得個名
唔該晒你呀想問下你老公係咪最近買定好耐之前買呢?我會出去睇下,thank you

侯爵府

2020勳章

CREATION 發表於 14-6-21 18:00
唔好意思,請問可唔可以大概講一講近咩位置呀?

男爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 陪月勳章 2016畫展勳章 親子王國15週年勳章

回覆 eunice23 的帖子

我果枝應該好耐架喇,連到期日都過期,C6話只記得近旺角差館附近,可能你要找找喇。

侯爵府

2020勳章

CREATION 發表於 14-6-24 08:22

我果枝應該好耐架喇,連到期日都過期,C6話只記得近旺角差館附近,可能你要找找喇。 ...

謝謝你,我搵到間野喇,不過佢話已經冇賣了

男爵府

係呀,點解唔賣?

侯爵府

2020勳章

CREATION 發表於 14-6-24 17:00

係呀,點解唔賣?

佢冇講呀,只係話冇賣,同埋出面都買唔到
以前係萬寧買到架,而家都冇得賣喇

首頁

尾頁

跳至