產前產後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無人係fab studio影大肚照?請comment。謝謝。

複式洋房

回覆:有無人係fab studio影大肚照?請入來comment下。謝謝!

我影左,都ok ga,因為我無物要求,只要basic 的就ok。

大宅

回覆:yan.w 的帖子

我有影過呀,我自己覺得都ok,自己鐘意佢啲風格同相既色調,佢而家比起我去影果時,多左好多新衫,化妝我就覺得普通,但大肚都係淡妝多都唔大影響既,比幾張係參考下啦,我介紹左個fd影,佢影得靚好多,簡衫都係一個學問

男爵府

美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆:有無人係fab studio影大肚照

Personal comment....not worth for money and not professional on photo taking. 連package包果22張相我都揀唔落就知幾唔掂(有執相),唔計剩影肚(吾執相)

C6 wonders 攝影師得果2x歲靓妹唔識影相

別墅

回覆:有無人係fab studio影大肚照?請入來comment下。謝謝!

我係啊 我覺得影得幾靚啊

複式洋房

回覆:Cherie88 的帖子

Thx for yr sharing.

複式洋房

回覆:lungbobo 的帖子

複式洋房

回覆:dirtygal2046 的帖子

複式洋房

回覆:Vivimama1104 的帖子

伯爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章

我有朋友去過影,我覺得幾溫馨,係我想要既style

後來發現我表嫂兩胎都係呢度影,我覺得ok wor

如無意外,我會揀呢間…
但就唔知應該約幾多week影?
提前幾多約呢?

複式洋房

引用:我有朋友去過影,我覺得幾溫馨,係我想要既

原帖由 yimyim_paul 於 14-06-22 發表
我有朋友去過影,我覺得幾溫馨,係我想要既style

後來發現我表嫂兩胎都係呢度影,我覺得ok wor
我都問緊。。。
你而家几多week?

伯爵府

yan.w 發表於 14-6-22 16:20
我都問緊。。。
你而家几多week?
我無咁快,明天才17WEEK。
不過我一定要WEEKEND ,所以都驚太遲俾人BOOK晒

複式洋房

回覆:yimyim_paul 的帖子

我都系果度影,都系唔錯,攝影師幾有耐性,可以book weekend.不過要早book.

複式洋房

請問幾錢包D咩呀?

伯爵府

引用:我都系果度影,都系唔錯,攝影師幾有耐性,

原帖由 koey.kwan 於 14-06-24 發表
我都系果度影,都系唔錯,攝影師幾有耐性,可以book weekend.不過要早book.
你幾多week 影?
要早幾多book?
package 幾多錢?

複式洋房

引用:Quote:原帖由 koey.kwan 於 14-06-24 發表

原帖由 yimyim_paul 於 14-06-24 發表
你幾多week 影?
要早幾多book?
package 幾多錢?
我32weeks影,星期日影,保化妝同衫。c6衫就自備,2200蚊保30張相(執的) 20張未執的。

伯爵府

引用:Quote:原帖由 yimyim_paul 於 14-06-24 發

我32weeks影,星期日影,保化妝同衫。c6衫就自備,2200蚊保30張相(執的) 20張未執的。

...
請問你提早幾時book?
一個月可以嗎?

複式洋房

引用:Quote:原帖由 koey.kwan 於 14-06-24 發表

原帖由 yimyim_paul 於 14-06-24 發表
請問你提早幾時book?
一個月可以嗎?
甘又唔使,我早大半個月羅,不過想多d時間揀就可以早d book.

伯爵府

引用:Quote:原帖由 yimyim_paul 於 14-06-24 發

甘又唔使,我早大半個月羅,不過想多d時間揀就可以早d book.
其實32週,個肚夠大影未呢?
我成日聽人講,個肚大d影比較好,
但又唔知會唔會好論盡

大宅

回覆:yan.w 的帖子

我剛剛上個月影完,幾好,攝影師好有耐性,有好多衫揀

首頁

尾頁

跳至