自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

畀面勳章

子爵府

醒目開學勳章

其實有冇必要呢?
***生於這世代........有點措手不及***
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
幫助別人不求回報,難度簡單一句"多謝"也沒有 ?為人父母者,不覺得可恥 ?還是你心裡是冷漠世界 ?!

珊瑚宮

2020勳章 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

[email protected] 發表於 14-6-21 18:19
其實有冇必要呢?

事在人為,唔係需唔需要的課題

BIGPAT    發表於 14-6-24 19:58
wcpcelia  x4  發表於 14-6-24 14:05
Mrslau1030  X3  發表於 14-6-21 20:00
meinatmn  x 2  發表於 14-6-21 18:26
全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

珊瑚宮

2020勳章 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

Mrslau1030 發表於 14-6-21 18:16
咩場地比較好?
會預備邀請卡和小禮物比來的小朋友嗎?

通常去會所攪的

全力支持捐血行動~

子爵府

醒目開學勳章

Yubi.T 發表於 14-6-21 18:20
事在人為,唔係需唔需要的課題

事在人為的話,可以從有意義方面入手
我唔想厚多士
幫助別人不求回報,難度簡單一句"多謝"也沒有 ?為人父母者,不覺得可恥 ?還是你心裡是冷漠世界 ?!

珊瑚宮

[email protected] 發表於 14-6-21 18:23
事在人為的話,可以從有意義方面入手
我唔想厚多士喇

得果 1 歲,無乜見過世面,又真係對佢無乜意義 wor
全力支持捐血行動~

子爵府

醒目開學勳章

Yubi.T 發表於 14-6-21 18:24
得果 1 歲,無乜見過世面,又真係對佢無乜意義 wor

呀 ??   啊。。。。
收到

1歲都冇見過世面?都係事在人為。

侯爵府

引用:咩場地比較好?會預備邀請卡和小禮物比來的

原帖由 Mrslau1030 於 14-06-21 發表
咩場地比較好?
會預備邀請卡和小禮物比來的小朋友嗎?
我去過一歲生日會 都係朋友電話,Facebook通知,無收過邀請卡!我仔一歲生日只係我地一家人食飯

珊瑚宮

[email protected] 發表於 14-6-21 18:27
呀 ??   啊。。。。
收到

現實係好多1歲都無乜見過世面,咁我唔知樓主果個點啦,最少我 d 朋友都唔多帶BB出街
全力支持捐血行動~

子爵府

醒目開學勳章

Yubi.T 發表於 14-6-21 18:32
現實係好多1歲都無乜見過世面,咁我唔知樓主果個點啦,最少我 d 朋友都唔多帶BB出街 ...

事在人為而已,
我只係受到dd震動

禁止訪問

男爵府

熱血金章

我自己係樓上cafe book左個埸地, $1900包野食同野飲, 至在同兩邊家人一齊慶祝~ 我女女都係1 year old呀!

禁止訪問

畀面勳章

回覆:eroscheng 的帖子

禁止訪問

畀面勳章

回覆:cherrielin 的帖子

男爵府

回覆:想問幫bb開一歲bb生日會?

我BB1歳生日我地自己一家人喺disney酒店慶祝,之後請埋攝影師喺戶外拍家庭照,都好開心。諗住大D至開生日party。通常D人都喺屋企會所開,租D小朋友玩具或請魔術師嗰D,會準確小禮物做回禮,小禮物通常可以係食物或小玩具/文具之類。

複式洋房

回覆:Mrslau1030 的帖子

如果屋企許可,係屋企攪都得架,banner 個啲可自己設計之後拎去整出黎,好方便。至於其他氣球,生日帽,邀請咭,(其實whatsapp都得,快,靚,正)淘寶可以淘返黎。食物 整啲意粉,三文治,壽司已經好夠唔夠叫pizza 都得。

禁止訪問

畀面勳章

回覆:tai.n.yan 的帖子

禁止訪問

伯爵府

2020勳章

我覺得唔洗攪

大宅

其實最緊要係D 真係愛錫BB 的人都黎, 咁先真係開心有意義的生日會

首頁

尾頁

跳至
熱門主題