自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

隔離枱既小妹妹4歲左右,長得挺可愛。佢想食媽媽碗麵,一路食一路話好味,唔食自己果碗。佢阿媽一邊俾佢食,一邊話佢“討厭,我一點都不喜歡你”,又話“走開”。其實小妹妹除左唔食自己既麵之外,一直都好乖,坐定定,又食得企理。

佢老豆把口又係咁衰,小妹妹話好辣呀,佢老豆又好惡咁話,咩野呀,你食左咩,食屎呀?

唔知幾十年後,小妹妹長大成人,佢同阿媽講,我一點都不喜歡你,又有何感受?

珍珠宮

回覆:狗口長不出象牙

會多個似佢地行為的人,哎…跟錯人

子爵府

佢老豆係咪同自己講呀,佢反問自己食咗屎呀,把口臭到

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

什麼家長

複式洋房

咩父母

珍珠宮

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

引用:什麼家長

原帖由 414928 於 14-06-21 發表
什麼家長
好肯定呢尐口唔係“怪獸”,係“垃圾”啦

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

伯爵府

親生架?

伯爵府

美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 414928 於 14-06-21 發表什麼

原帖由 Yubi.T 於 14-06-21 發表
好肯定呢尐口唔係“怪獸”,係“垃圾”啦
好奇一問,“尐” 是 “啲” 的正寫嗎?但我查字典又話讀“漬”

子爵府

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由 Yubi.T 於 14-06-21 發表好肯

原帖由 catcatcati 於 14-06-21 發表
好奇一問,“尐” 是 “啲” 的正寫嗎?但我查字典又話讀“漬”
隔離post有,我見大家都用我先用

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

咩父母來架

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

男爵府

畀面勳章

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

親生

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆:belgiumchoco 的帖子

妹妹同阿媽交換未得囉

首頁

尾頁

跳至