產前產後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

伯爵府

第一次聽5感..幾得意.
但尿片個PART 唔係好得...

別墅

回覆:6-21Huggies講座

我唔記得左去!!!

男爵府

畀面勳章

rachel_tim 發表於 14-6-21 19:33
第一次聽5感..幾得意.
但尿片個PART 唔係好得...
系呀.不過佢成日講:妳明吾明我講咩?

伯爵府

回覆 pbaby896 的帖子

重點係抹完屎尿,一係換過張濕巾, 一係用仲干淨個啲位再抹,
佢只係話唔好由肛門抹返上去, 但動作竟係重覆用同一張濕紙巾抹幾次.
如果啲PAPA 學佢只係由上而下, 而唔換濕紙巾, 真係多得佢唔少..

5感個到. 見佢地同BB 玩啲GAME 好鬼正...我將來一定買個沙灘波黎推個B

別墅

佢有講用幾多張濕巾自己睇情況。。

男爵府

畀面勳章

rachel_tim 發表於 14-6-21 21:18

重點係抹完屎尿,一係換過張濕巾, 一係用仲干淨個啲位再抹,
佢想帮huggies慳紙巾 5感啲game我都覺正.攞條大毛巾同c6 fing阿b 肯定好好玩

伯爵府

回覆 jackynkk 的帖子

但demonstration 佢唔換抹PAT 濕紙巾, 由頭都尾都係拎住同一張..抹上抹落重重覆覆
覺得做得唔夠好..

正如惠氏教幫BB 洗面, 啲棉花球都係每個AREA 用一粒...重點講抹左眼,同右眼要分2粒..
(大家聽左未必要跟, 但起碼有個CONCERT 係唔好將DIRTY 既野抹返落BB 到)

之前聽過講者幾場講座, 不過唔係哩個TOPIC..
所以本身對佢都有啲期望.....

伯爵府

可能啦, 但應該教大家豪用, 咁HUGGIES 先多人買....哈哈...

毛巾/飛機個啲, 我細個都係咁玩大的. 估唔到係好野...

首頁

尾頁

跳至