美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

this post had beed closed.

別墅

引用:我上個星期去咗尖沙咀miss beauty試做,去

原帖由 lovesasabb 於 14-06-21 發表

我上個星期去咗尖沙咀miss beauty試做,去到感覺都不錯, ...
点樣收費之後

男爵府

2020勳章

回覆:有冇人去過miss beauty做facial?

係非常hard sell,你咁好?做完先sell野?我上到去乜都無做過就係咁sell,sell到我頂唔順stop佢。

大宅

kawaiholun 發表於 14-6-27 02:55
点樣收費之後
我都唔太記得,好似$8000有20次 organic facial,你有冇去過?

大宅

Bugbugleung 發表於 14-6-27 06:25
係非常hard sell,你咁好?做完先sell野?我上到去乜都無做過就係咁sell,sell到我頂唔順stop佢。

...
咁搞笑?未做都sell?咁你最終有冇做?係咪又喺尖沙咀分店架?我so far上次試做感覺良好,你講完有d驚喎

別墅

引用:Quote:kawaiholun 發表於 14-6-27 02:55 点

原帖由 lovesasabb 於 14-06-27 發表
我都唔太記得,好似$8000有20次 organic facial,你有冇去過?
我冇試过呢間我試了 spa collection , 同樣又係sell 不过算幾抵300一次買30次送30次又可分期反正我都要做,我係第二度细間私人都有 join 既

lovesasabb  即係$9000有60次?  發表於 14-6-27 16:31

男爵府

2020勳章

引用:Quote:Bugbugleung+發表於+14-6-27+06:25+

原帖由 lovesasabb 於 14-06-27 發表
咁搞笑?未做都sell?咁你最終有冇做?係咪又喺尖沙咀分店架?我so far上次試做感覺良好,你講完有d驚喎:swe ...
我係去尖沙咀分店呀,我一上到去第一件事就叫我入房坐,跟住有人入來sell course,一路係咁講不停講咗超過一個鐘,乜都未做過。後來叫我去另一間房換衫(但當時根本都未講好我想試d咩),咁我覺得佢都未知我想做乜就叫我換衫,心裡越想越唔對路咁(係自己感覺唔舒服吧)。後來我話唔方便換衫(因為要換紙內褲,我m last day),心諗借d意話m完先再約過時間。後來乜都無做過d staff都話第一次上來就一定要收個試做價先,後尾比咗488就走。佢hard sell嘅程度係嚇到我寧願放棄果488都唔想再上去。

大宅

Bugbugleung 發表於 14-6-27 17:58
我係去尖沙咀分店呀,我一上到去第一件事就叫我入房坐,跟住有人入來sell course,一路係咁講不停講咗超過 ...
咁我又感覺佢地唔係太hard sell喎,而且係做完先sell,試做都唔駛$488,只係$250 做facial+按摩。
如果你去嘅真係同我同一間,我諗我都係唔去了!

別墅

引用:Quote:原帖由 lovesasabb 於 14-06-27 發表

原帖由 Bugbugleung 於 14-06-27 發表
我係去尖沙咀分店呀,我一上到去第一件事就叫我入房坐,跟住有人入來sell course,一路係咁講不停講咗超過 ...
上去做埋佢啦,下次叫个朋友同你去唔好蝕比佢地公司啦

首頁

尾頁

跳至