興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我用sony z1架,近排“相簿”到,無啦啦有成百幾張黑色既片,又播唔到,又唔係我拍片,呢頭del 轉頭又有,近排download 既新app 我都del 左,究竟咩事,pls help

禁止訪問

回覆:電話近排無啦啦有好多黑色影片

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

回覆 happycarc9 的帖子

啲相及片係咪SD咭內? 死咭先兆

大宅

delete 左佢就無事,我簡唔中都會咁

大宅

如果D相係SD CARD....你張卡代表就黎死啦.

http://www.baby-kingdom.com/home.php?mod=space&uid=1044297&do=album&picid=1454091

男爵府

下,咁我換卡啦,多謝你地提點

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

會唔會睇左myworldcup 個app 的片呀?

男爵府

引用:會唔會睇左myworldcup 個app 的片呀

原帖由 chloepapa 於 14-07-08 發表
會唔會睇左myworldcup 個app 的片呀?
有dl 個app,但無睇片呀

子爵府

Download過my worldcup內的影片就會咁, 係my world cup入面delete左段片就得

首頁

尾頁

跳至