自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

星期三晚十點幾,有隻會飛的小強bebe bombom 咁由窗口飛來,闖入民居伏響客廳個組合櫃頂,工人用電拍對付格格聲,轉頭想收屍時發現失蹤,再看原來吊住左係櫃後D電缐,想勾出來又跌左吾見埋,移吾開個櫃,唯有帶著恐懼入睡,過左兩晩,終於有人幫忙移開個櫃,點解吾見條屍嘅????噢賣葛!死啦,躝左去邊??😱😱又再滿懷心事入睡⋯⋯
第日小朋友話跌左玩具響我房,我移開張床仔,就見到佢攤屍咁喇!我覺得好嘔心,即係佢響度過左三晚啦,成屋咁大,點解死都要死響我房仲近我床頭位近到不得了,仲要偏偏比我再見佢,究竟係想我了左件心事,定係整古?!唉,真係好恐佈呀!好有陰影呀!!!!
我認同jm話,今年真係好多,起碼我住左呢度咁耐從未見過佢哋響我屋內,今次就嚇到我死,特撃飛入,好無奈

siufatbe  我就發覺不知是否因b6人的問題,因為我租2間屋,之前b6人住完就超多  發表於 14-6-21 22:02

水晶宮

我要瞓八個鐘

寶石宮

回覆:嚇死我!!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

翡翠宮

大宅

佢........可能有嘢同你講
用盡最後一分力......

都只係都....

...
...
...
嚇到你

佢....成功了

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

大宅

引用:佢........可能有嘢同你講用盡最後一分力..

原帖由 hsumingnga 於 14-06-21 發表
佢........可能有嘢同你講
用盡最後一分力......
救命呀!:-(:-(

首頁

尾頁

跳至