懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問有無人知尼啲係咩尼?纏繞了5年請各位分析下,要講返5年前陀第一胎個時隻腳超腫,開始發現隻腳到腳眼位置好啲紅但唔痕唔痛到我生完之後個令月先留意到啲尼啲紅色仲向度,但個陣時無咁深色同無咁大范圍。多數第二朝訓醒隻腳就會淺色返,發覺企得耐或對物cool得緊就特別深色。打後幾年發覺佢開開向上蔓延到小腿,去到5年後既今日,上年剛生完第二胎發覺隻腳有色既位皮膚開始收沈色啲,黑色素深左,變左上同下兩折色同摸落去有啲鞋,腳指附近個啲位變到有啲似濕診皮膚咁,但唔痕唔痛。請問有無媽媽都係咁?知唔知應該點算?

別墅

引用:請問有無人知尼啲係咩尼?纏繞了5年請各位

原帖由 wingfriendss 於 14-06-21 發表
請問有無人知尼啲係咩尼?纏繞了5年請各位分析下,要講返5年前陀第一胎個時隻腳超腫,開始發現隻腳到腳眼位 ...

別墅

引用:Quote:原帖由 wingfriendss 於 14-06-21 發

原帖由 wingfriendss 於 14-06-21 發表

別墅

引用:Quote:原帖由 wingfriendss 於 14-06-21 發

禁止訪問

BK Milk勳章

回覆:生完兩胎後隻腳沒了

大宅

想生BB熱投 BK Milk勳章

對。嗱嗱聲去睇e生啦。

複式洋房

回覆:wingfriendss 的帖子

我都係呀,一有左bb就有,我現在已經36周,成曰都紅,醫生話正常

大宅

我都有,爆微絲血管咁~~~我得11w都發現到。。。。。。好驚!
原來會唔散㗎。。。。唉~~~我以為靜脈曲張嚴重化咋,下次產檢問下醫生先

男爵府

引用:請問有無人知尼啲係咩尼?纏繞了5年請各位

請問有無人知尼啲係咩尼?纏繞了5年請各位分析下,要講返5年前陀第一胎個時隻腳超腫,開始發現隻腳到腳眼位 ...
血液循環唔好?

如果冇懷孕浸下腳得下得唔得.. (高血壓人士可能唔浸得腳)

別墅

問過醫生啦,陀第二胎個時去私家做產檢個時有問過,佢話可能係啲血管擴張左出尼收唔返,叫我試下著壓力物睇下收唔收得返。到生完之後去母嬰院做產檢仲衰,同醫生講左之後佢過過多排會無事,簡直乎顯纏繞左咁耐點會過一排就無事
另外我生完之後試過著壓力物,但起唔到咩作用

大宅

似我都有的毛囊角化,不過我唔係大肚先有,我只是皮膚有一排出左去睇e生,但e生話冇乜野的,只是滋潤不足,叫我做足保濕,早晚塗下physiogel, 又真係一個夏天後淡了。但沒有完全消失。

翡翠宮

BB防敏心得分享勳章

話姐以后會慢慢消退,去海灘浸下海水應該會好D。

別墅

回覆:haha748494 的帖子

點解浸下海水會好啲

首頁

尾頁

跳至