懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

十二月 發表於 14-6-30 17:37
想問下將軍澳醫院有產前撿查架?
咁生係咪一定要係聯合?
將軍澳醫院有得做產檢架, 生就去聯合個人覺得將軍澳醫院產檢好過去健康院, 唔駛等咁耐, 同埋係同一個助產士跟進

大宅

引用:Quote:十二月 發表於 14-6-30 17:37 想問下

原帖由 水雲仔 於 14-07-02 發表
將軍澳醫院有得做產檢架, 生就去聯合個人覺得將軍澳醫院產檢好過去健康院, 唔駛等咁耐, 同埋係同一個助產士 ...
我都感覺醫院好似好d

子爵府

回覆:將軍澳醫院婦產科產檢預約時間及電話

唔好意思 即係去聯合定健康院登記?係打電話去定要直接去?

複式洋房

回覆:carmen0807 的帖子

你可以打電話去將軍澳母嬰健康院登記
我11w第一次去健康院產檢,都係聽下B仔心跳,驗尿,抽血做化驗
產檢完姑娘會俾封轉介信叫你到將軍澳醫院排期做唐氏檢查,你去醫院登記嗰陣,姑娘會幫你係聯合book床位因為要係聯合生先可以係將軍澳醫院做產檢

複式洋房

引用:聯合+將軍澳醫院無產房+唔會幫你做產檢和接

原帖由 horsebabymum 於 14-06-22 發表
聯合 將軍澳醫院無產房 唔會幫你做產檢和接生
雖然將軍澳醫院無產房,不過有得做產檢架 ,仲無聯合咁多人,唔會等好耐

子爵府

我打左啦 係寶靈路
我上一胎係聯合登記同產檢 所以唔知而家點啦
約左6/8 麻煩咩

大宅

hihi 咁多位,大家係ma 都係住在將軍澳?不如開個whatsapp group 大家一齊傾下計丫,有興趣pm 我丫

大宅

我講多少少先,我剛剛6w, 自己計edd 就27/2, 仲未睇婦科希望揾到多d 同區媽媽,一齊分享,撑

民房

回覆:yanchan71 的帖子

唔知有冇電話預約,我有佢電話:22080576

首頁

尾頁

跳至