懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:日本食物

我長期買日本零食&生果,好好味。宜家咁多衰野,邊驚得咁多!唔啱聽嘅唔洗理,唔好影響心情!

公爵府

好媽媽勳章

同我朋友1樣咁口賤,我唔戒口佢2公婆打黎叫我落左佢,又話生出黎會弱智,識左咁多年都咁講野,佢地都做人父母,自己亂食野就得,人地就死罪,呢個世界太多黑心既厚多士,唔好理啲口賤既人講野

kktimtim  朋友?似害你喎,唔戎口要墮胎?!  發表於 14-6-25 10:04

子爵府

如果係我,我會問,唔食都食咗,可以點?若我真係生咗個有問題的bb出嚟,你好安落麼?做朋友唔係要關心對方嗎?你嘅說話令一個大肚婆擾心10個月,係一個關心朋友的表現嗎?跟住可unfriend了!

大宅

引用:同我朋友1樣咁口賤,我唔戒口佢2公婆打黎叫

原帖由 米豬蓮 於 14-06-23 發表
同我朋友1樣咁口賤,我唔戒口佢2公婆打黎叫我落左佢,又話生出黎會弱智,識左咁多年都咁講野,佢地都做人父 ...
咩人黎的,戒唔戒口係個人選舉擇,唔洗咁講野掛?好似其他jm話齋,咁既朋友早cut早著。

大宅

引用:如果係我,我會問,唔食都食咗,可以點?若

原帖由 LLKK 於 14-06-23 發表
如果係我,我會問,唔食都食咗,可以點?若我真係生咗個有問題的bb出嚟,你好安落麼?做朋友唔係要關心對方 ...
直程講埋唔食都食左了,唔通落左佢呀?佢就開始話輻射e樣野係十年廿年後發出來,嬲到我。我仲要五個月了,男人老狗同個大肚婆嘈交。

子爵府

回覆:lanmui11 的帖子

講到咁白都仲駁你咀?可即時unfriend!

大宅

如果係提醒還好, 佢咁樣係咒緊你地, 好過份! 你唔好上心呀, 佢無知你唔駛同佢癲

大宅

引用:講到咁白都仲駁你咀?可即時unfriend!

原帖由 LLKK 於 14-06-23 發表
講到咁白都仲駁你咀?可即時unfriend!
今日其他朋友話返我聽,話果位人兄勁嬲我wor.... 真係好癡線……

大宅

引用:如果係提醒還好, 佢咁樣係咒緊你地, 好過份

原帖由 bubuprincess 於 14-06-23 發表
如果係提醒還好, 佢咁樣係咒緊你地, 好過份! 你唔好上心呀, 佢無知你唔駛同佢癲 ...
佢調返轉話我無知,話我係婦孺,話輻射係常識唔係咀咒

大宅

你都係unfriend佢啦, 佢講野都無根據, 輻射係講累積在人體內達某度數就有危險, 除非你食左個在核電廠內培植的高濃度輻射蜜瓜, 否則一個日本蜜瓜, 會有咩事呢?

lanmui11  unfriend了~~~廢事激氣  發表於 14-6-23 18:38

男爵府

引用:屋企去完九州旅行買左個蜜瓜返黎,我食左少

原帖由 lanmui11 於 14-06-21 發表
屋企去完九州旅行買左個蜜瓜返黎,我食左少少。跟住有個朋友見到我upload左相上網,話我一定生個輻射b出黎 ...
唔洗唔開心喎,佢唔抵得你啫

lanmui11  哈哈哈哈,可能佢無日本蜜瓜食。  發表於 14-6-23 18:39

大宅

贈佢一句: 他朝君體也相同!!

lanmui11  我鍾意e句呀!他朝君體也相同,所以唔應該傷害人。  發表於 14-6-23 18:40

大宅

我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章

身邊所謂朋友,親友,同事....講說話難聽,唔尊重大肚婆, 我已經ignore them .

Don't care them.
我什麼禁忌都唔理...eg: hair colouring, cold drink, travel Japan, bangkok, spicy food,

陀b好健康及順利, 有6.8pounds.

lanmui11  我都勁想食雪糕又唔敢  發表於 14-6-23 20:23

別墅

條友真係好口臭,唔使擔心,對寶寶要有信心呀!

lanmui11  謝謝你  發表於 14-6-23 20:22

子爵府

回覆:lanmui11 的帖子

勁嬲你?佢都癲癲地。由佢嬲爆!

lanmui11  我覺佢好小學雞……唉  發表於 14-6-24 08:50

別墅

引用:Quote:原帖由 LLKK 於 14-06-23 發表如果係

原帖由 lanmui11 於 14-06-23 發表
直程講埋唔食都食左了,唔通落左佢呀?佢就開始話輻射e樣野係十年廿年後發出來,嬲到我。我仲要五個月了, ...
手機都有幅射,叫佢小心啲唔好用,用得多會精弱不育,第日佢一定無仔生,就算有仔生,個仔條啫啫仔細到放大鏡都睇唔到呀!

空氣都有幅射,地球很危險的,叫佢返火星啦

伯爵府

咁全日本d人死曬啦,係阿信屋打工嘅人,日日對住日貨啦!你個fd冇知, 邊度都有幅射,唔好用手機呀

男爵府

BK Milk勳章

這位不是朋友!建議樓主remove 呢位冇口德人士會令自己舒服D

大宅

已remove~remove完舒服晒

複式洋房

我同朋友前年去日本旅行返嚟後不久佢有咗BB…今年出世BB不知咁健康精靈! 唔好被你朋友嚇親!

首頁

尾頁

跳至