網購天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

想問有冇人淘過,質素係点?

大宅

引用:想問有冇人淘過,質素係点?

原帖由 ss2007 於 14-06-21 發表
我都想知,up

大宅

回覆:Oxford reading tree & 點讀筆,質素如何?

我都想知

大宅

2020勳章

回覆:Oxford reading tree & 點讀筆,質素如何?

Up

複式洋房

回覆:ss2007 的帖子

up

大宅

我都幫推

別墅

冇人淘過

伯爵府

因為支筆都貴貴地, 壞咗無仇報。我係香港呢間買

ipen.com.hk

Imagist  可以用在OXFORD READING TREE嗎?  發表於 14-7-19 23:56

子爵府

up

大宅

淘過這間(oxford reading tree), 細細本幾好。
团购包邮牛津阅读树Oxford ReadingTree 1-2级151本带音频 http://tb.cn/2Fa93Zy

琥珀宮

2020勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

引用:想問有冇人淘過,質素係点?

原帖由 ss2007 於 14-06-21 發表
人地介绍!喺呢間買!得!
h5.m.taobao.com/awp/core/detail.htm?id=36423417219&spm=0.0.0.0

大宅

http://tb.cn/1QzVEZy我前後淘過這間2次,第一次淘Oxford reading tree 及枝筆,之後再淘peppa pig, 而支筆亦已預載peppa pig音頻,非常清晰,書的質數亦ok

別墅

育兒性格勳章

我都想知呀同有冇繁體字?
thanks
Lyan

珍珠宮

我淘過大王凱,質素好好,而點讀筆就買咗易讀寶,不過香港買

男爵府

2020勳章 熱血勳章 BK Milk勳章

回覆:aidaau 的帖子

唔知惦解條Link去左Lego書包,可以比一比間鋪名,謝謝你

大宅

回覆 Amei0223 的帖子

sorry!原來之前post錯link這個應該啱!!
http://a.m.taobao.com/[email protected]_android_4.5.0

珍珠宮

2020勳章 開心吸收勳章

aidaau 發表於 14-6-24 09:37

請問係咪買一支點讀筆, 就可以錄入到 oxford tree and peppa pig?

大宅

回覆 cloudwingwing 的帖子

佢支筆已預先下載左某幾套書的音頻,詳細係邊幾套佢網頁有寫,oxford reading tree 及peppa pig 就一定有

cloudwingwing  thank you  發表於 14-6-25 14:42

珍珠宮

2020勳章 2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

aidaau 發表於 14-6-24 09:37

THANKS
感激遇上你~

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

幫朋友B 在大王凱買lv 1-9 的點讀版,朋友話質素唔錯,小朋友好鍾意。

而我自己同朋友A舊年買左lv1-2,當時都未有點讀版,只有mp3,我遲啲都會買埋lv3-9的點讀版。

我幫朋友A 今年再買lv 3-9,買完先見到佢出點讀版,書的價錢只相差很少,佢都話早知唔好咁心急。

不過佢 店舖的書只支援兩隻牌子的點讀筆,我本身有支易讀寶,所以都要買過。

首頁

尾頁

跳至