2014年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

唉.. BB依家50幾日人仔, 未夠2個月..一到左夜晚6-9點, 我就開始擔心佢! 因為佢會不停喊, 喊到面同頭皮都見到紅哂... 對眼仔不斷4圍望, 好似好驚咁.. 呢個情況由滿月後就開始

而且日頭同放晚都訓得唔到, 成日嚇醒喊, 我可以點做?

複式洋房

引用:唉..+BB依家50幾日人仔,+未夠2個月..一到左

原帖由 pan_0501 於 14-06-22 發表
唉.. BB依家50幾日人仔, 未夠2個月..一到左夜晚6-9點, 我就開始擔心佢! 因為佢會不停喊, 喊到面同頭皮都見 ...
係唔係唔夠飽呀?

大宅

回覆:[求助] 太陽開始落山 BB就喊唔停

肚風

別墅

應該係肚風

男爵府

開心吸收勳章

睇過健康院書仔講,每日差唔多時間喊應該係肚風,但同時有提過如果bb明顯係對入黑有恐懼,要請教醫生。或者你打兩個月針時問下健康院姑娘?

男爵府

開心吸收勳章

睇過健康院書仔講,每日差唔多時間喊應該係肚風,但同時有提過如果bb明顯係對入黑有恐懼,要請教醫生。或者你打兩個月針時問下健康院姑娘?

別墅

可以試下用包被卷實佢。同埋播啲"sa sa" 聲比佢聲(好似收音機追唔到台嘅聲, 有apps 嘅。 search "sleep"/ "white noice")
呢兩樣對我囡都有效

複式洋房

thank you大家, 我星期一試左1次保嬰丹, 佢呢幾日明顯好左dd

首頁

尾頁

跳至