心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

未知有左之前先好辛苦減左成20磅左右、得番110磅、打算減多5磅、點知突然有左、生完之後仲肥左40幾磅好失落、覺得自已好冇自信...

shmilu_kio  生完BB三個月內係最好減肥時機喎, 駛乜驚?  發表於 14-6-22 06:51

大宅

回覆:生完之後肥左好多、好失落

放心啦,只要有決心,好快瘦得番。

侯爵府

岩岩生完係會重咗架,只要食野有節制,做下運動好快會瘦返架,唔使灰心

男爵府

我都會,生完幾年都無瘦,可能大年紀生新陳代謝慢,依家開始响屋企原地跑,真係得喎。

複式洋房

Me too

大宅

我生大女重左差不多70磅,生完都係收唔返,到生完阿仔仲肥,同做女時對比,重左30幾磅到,我仔而家4歲幾啦,上年我試下自己減,減到但keep唔到,3個月前見營養師,再加運動,減左12磅,個身型好明顯瘦左,你加油,有恆心一定得

複式洋房

回覆:bblam16888 的帖子

放心拉,我都好快瘦番,加油

男爵府

BK Milk勳章

做運動一定得! 無時間只係我們的藉口, 係有決心, 等仔女瞓左, 先生睇住屋企, 自己落街跑下都可以呀! (當然要光猛又安全的地方啦!)

瑪瑙宮

運動+控制飲食會慢慢瘦番, 唔好心急喇.

公爵府

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

有決心你一定減到架, 加油!!
.........................................

伯爵府

2016畫展勳章

bblam16888 發表於 14-6-22 03:20
未知有左之前先好辛苦減左成20磅左右、得番110磅、打算減多5磅、點知突然有左、生完之後仲肥左40幾磅好失 ...
加油~做運動可以減得返ge~加油啊!

男爵府

回覆:bblam16888 的帖子

我都肥左二十磅, 但有得又有失, 我之前平胸(A cup) body, 而家又有d 胸, 着衫好似sexy D

珍珠宮

環保接龍勳章

我生完都肥好多, 俾時間自己, 一定減到, 加油

男爵府

BK Milk勳章

生完唔好做太大動作運動如跳舞,怕子宮有下垂情況出現,做下柔軟運動拉下筋更有幫助

大宅

回覆:lovestarry001 的帖子

多謝咁多位既支持、大家一齊努力減肥、希望快D瘦番

大宅

回覆:lovestarry001 的帖子

多謝咁多位既支持、大家一齊努力減肥、希望快D瘦番

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

侯爵府

我果時無咩時間出街跑,我就跑自己屋苑樓梯,節省來往時間,一樣得,只要有決心,咩都減到

大宅

回覆 bblam16888 的帖子

真係唔好灰心, 呢到大把媽媽都有同樣問題, 亦有好多人開POST一齊見證佢地減肥成果, 加油!

Nancy20090615  yes, 我好鐘意睇  發表於 14-7-2 11:43

別墅

我亦有同樣情況,生B前M碼身形 生完B變咗XXL望見自己個身形真係好唔開心,只生一個就變成咁:\'(

首頁

尾頁

跳至