懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

有左9week, 但由6月頭開始已經不斷流啡,前兩日見紅入左廣華,訓左一晚醫院,但無咩可以做到⋯醫生話出左院或者仲會見到有血,但只要唔係排到肉出黎就ok,但要留意情況,如果血流量多返、懷疑排左肉胎出黎要再去返急診⋯⋯bb情況未照到,話只見到胎囊,未聽到心跳,但check到胎囊有長大⋯排左期等再照超升波⋯

其實我入院都仲可以用塊最細最薄嘅m巾,今早多左好多血喺廁板都有-_-半夜訓覺可能多左血留左喺入面掛⋯成個下午同夜晚都可以用返日用⋯⋯而加有腹痛似來m....

有點腳軟,仲有個一歲9個月仔要睇住⋯暫時有老爺送飯來⋯家務有老公做⋯而加盡量坐同卧床(卧梳化可以睇住仔仔⋯)⋯

有無媽媽都好似我咁但到最後又成功生b呢?
我陀仔仔時好舒服完全無哩啲情況架⋯但承認坐月差少少曾經有子宮發炎⋯⋯

大宅

回覆:見啡見紅-

出院未?睇下中醫調理,but未見心跳好難講.....

我大仔時十幾周見紅,中醫幫我調理反,瞓咗2個月床

chanyuen2012  出左院兩日了⋯但見血好似有增多⋯都要再睇定啲⋯睇下洗唔洗再入院⋯-.-  發表於 14-6-22 09:03

大宅

我的育兒心得勳章 BK Milk勳章

引用:有左9week, 但由6月頭開始已經不斷流啡,前

原帖由 chanyuen2012 於 14-06-22 發表
有左9week, 但由6月頭開始已經不斷流啡,前兩日見紅入左廣華,訓左一晚醫院,但無咩可以做到⋯醫生話出左院 ...
同意,如果可以的話,睇下中醫可唔可以幫到你

chanyuen2012  好⋯打算過兩日穩定再會去一下⋯^_^  發表於 14-6-22 10:24

大宅

回覆:chanyuen2012 的帖子

去私家睇下

首頁

尾頁

跳至