親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

Book左暑假住3晚, 想問夜晚附近有宵夜買or 食嗎?

大宅

上年12月去住過, 酒店附近比較清靜, 行路去唔到夜市, 但超近地鐵站, 搭地鐵去各大夜市都好方便!! 只知道對面就係阜坑豆漿, 早餐豆漿油條出名, 見到排長龍!!上次我地時間緊迫, 好多時都搭的士幾個人share無所謂
做隻快樂自由豬

珍珠宮

2020勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:上年12月去住過,+酒店附近比較清靜,+行路去

原帖由 4305alice 於 14-06-22 發表
上年12月去住過, 酒店附近比較清靜, 行路去唔到夜市, 但超近地鐵站, 搭地鐵去各大夜市都好方便!! 只知道對 ...
對面係咪好近?因見間酒店幾好,但附近好似咩都冇。

大宅

回覆:請問有無人住過cozzi 忠孝酒店嗎?

四月住過,七月再住。附近無嘢食,樓下有Starbucks, 超近比

大宅

回覆:impmx 的帖子

超近地鐵站

大宅

引用:四月住過,七月再住。附近無嘢食,樓下有St

原帖由 impmx 於 14-06-22 發表
四月住過,七月再住。附近無嘢食,樓下有Starbucks, 超近比
想問酒店早餐ok嗎?

大宅

回覆:naominaomi 的帖子

一般,不是太多食物

男爵府

引用:上年12月去住過, 酒店附近比較清靜, 行路去

原帖由 4305alice 於 14-06-22 發表
上年12月去住過, 酒店附近比較清靜, 行路去唔到夜市, 但超近地鐵站, 搭地鐵去各大夜市都好方便!! 只知道對 ...
cozzi 有兩間? 大约幾錢一晚

大宅

回覆 TTJTMaMa 的帖子

我上年12月去過Cozzi Zhongxiao, 朋友公司訂有折, 大概hk$1000晚!! 7月尾會再去, 不過今次响國泰買package, 你可以去佢地個网站度睇下!!
做隻快樂自由豬

男爵府

回覆:4305alice 的帖子

Thanks

首頁

尾頁

跳至