母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

產後一星期了,係醫院頭幾天都係埋身餵,夜晚會補少少奶粉(因為未上到奶),到星期三我出院,bb因為黃要留院,我出院果陣個胸谷到痛,有借樽夜晚泵比bb但半個鐘得10ml,之後兩天都係間中去醫院埋身加奶粉,係屋企有時間就擠出左(我每次都擠兩邊,其實係咪應該1次1邊?)d兩日都覺得個胸鬆,冇谷奶感覺,直到琴日bb出院,返到屋企埋身餵,餵左幾個字,已經冇咩奶出,又要補奶粉,依家兩邊都好似好少奶咁,好擔心,我真係好想餵人奶

禁止訪問

回覆:yulie718 的帖子

禁止訪問

禁止訪問

大宅

回覆:petercheok 的帖子

如果泵係一次泵一邊,定兩邊泵晒?

侯爵府

密D埋身一定有奶,例如個幾鐘就比bb啜,啜一邊15分鐘,再啜另一邊15分鐘。唔好補粉,密D埋身就有奶。

伯爵府

環保接龍勳章

回覆 yulie718 的帖子

記住係供求, 你越泵得多, 身體先會造越多, 所以我打死都泵晒兩邊, 千其唔好有留返下餐的concept, 好快玩完.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊