自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:識身邊個個朋友都會照定仔定女先,有冇人唔

原帖由 dopey627 於 14-06-22 發表
識身邊個個朋友都會照定仔定女先,有冇人唔會好奇自己生仔定女?
有,我
雖然好想知,但去c+都叫e生唔好講

伯爵府

回覆:依家重有冇人到bb出世先知bb性別?

實會有既,不過少啲

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

追追逐逐  分手再失戀   

只為尋你    伴我一生

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我第2胎到出世先知性別

男爵府

大囡嗰陣真喺唔知,細仔就有照

翡翠宮

有,但佢地係外國人

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:第2個真係無照,好想係女,但個個睇肚都話

原帖由 Mrs.yau 於 14-06-22 發表
第2個真係無照,好想係女,但個個睇肚都話係仔
肚形唔關事架,我第一胎時陀女,個個都話肚形係仔

siufung  x2  發表於 14-6-22 14:19

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

我生第一胎時就出世先知 現在第二個照左先 因為第一個買錯哂野 現在可以盡情買

大宅

兩個幾月去產檢果陣我都無問,醫生就話係仔,我同老公都唔信咁快可以照到,到四個月產檢再問醫生,個醫生有d嬲話“一早講左係仔lor“

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:第2個真係無照,好想係女,但個個睇肚都話

原帖由 Mrs.yau 於 14-06-22 發表
第2個真係無照,好想係女,但個個睇肚都話係仔
都係仔,依家日日都打交,嗌交

公爵府

我當初都想保持神秘,但無奈我仔性格太豪放,照結構時mak到大一大對脾,唔洗醫生講我都知佢性別。

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

好難保持神秘!

禁止訪問

子爵府

都吾係特別想知,照結構時醫生自然會講

公爵府

到 .. 出世先知男女
咩性別對我黎講都無所謂
同埋 當時工作太忙
產檢都無得準時去做
真係無閒情去知佢男家女

首頁

尾頁

跳至