自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2020勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

鳳德村剛開了一間新的x香酒樓,有外賣點心,嘩!d份量少到嚇暈你,$11件蒸蘿蔔糕,size: 2.5x2.5x1.25寸,大家量度吓,$3.5 糯米卷 - 1x1x2.5寸,真係太貴啦,屋村酒樓,實在太貴啦

子爵府

Poo得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 趣教勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:超細份量的點心

開喺屋邨嘅大集團酒樓,點同以前屋邨酒樓。大件夾抵食,無可能:igiveup

伯爵府

下,,仲諗住去食。。

男爵府

2020勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

babybabyu 發表於 14-6-22 11:52
下,,仲諗住去食。。
我未試過飲茶,只係外買點心,我都會試吓飲茶既,但都唔方平

禁止訪問

男爵府

引用:鳳德村剛開了一間新的x香酒樓,有外賣點心

原帖由 lovelysky 於 14-06-22 發表
鳳德村剛開了一間新的x香酒樓,有外賣點心,嘩!d份量少到嚇暈你,$11件蒸蘿蔔糕,size: 2.5x2.5x1.25寸, ...
唔係呀fa,仲諗住聽朝去食添

珍珠宮

2020勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

男爵府

2020勳章

今日經過門口,超多人

禁止訪問

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

公爵府

2020勳章

lovelysky 發表於 14-6-22 11:23
鳳德村剛開了一間新的x香酒樓,有外賣點心,嘩!d份量少到嚇暈你,$11件蒸蘿蔔糕,size: 2.5x2.5x1.25寸, ...
仲有添好X個間(有米豬連)都係,d點心細到我以為去左小人國食野

大宅

回覆:_candy_ 的帖子

水晶宮

大宅

BK Milk勳章

回覆 lovelysky 的帖子

禁止訪問

珊瑚宮

2020勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

首頁

尾頁

跳至