自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2018復活節勳章

引用:網上真的有“網上打手”嘛?點解可以多出甘

原帖由 chingching211 於 14-06-22 發表
網上真的有“網上打手”嘛?點解可以多出甘多票?我真無用,幫吾到個女! ...
就算冇打手冇買票,都唔代表你會贏。
不如學下面對失敗啦。

伯爵府

引用:佢六歲半喇!系佢自己要求我替佢報名架!我

原帖由 chingching211 於 14-06-22 發表
佢六歲半喇!系佢自己要求我替佢報名架!我每日已不停找人替佢拉票,因要最多果十位先能入圍,我已盡力,但 ...
請正確教導小朋友,玩得起,輸得起

侯爵府

2024勳章

haha, 算喇

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+chingching211+於+14-06-22+

原帖由 nintendo 於 14-06-22 發表
就算冇打手冇買票,都唔代表你會贏。
不如學下面對失敗啦。
X2!

禁止訪問

回覆:好無奈,個女勁吾開心

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

好小事咋啵,樓主你從未輸過?
如果輸過,應該都識點起番身啦?
我對輸贏睇得好開,所以我個女唔會因為輸而唔開心。
講真如果小朋友真係好出眾,唔洗種票都大把人like。好似台灣4千金咁。

侯爵府

2018復活節勳章

引用:系人做人阿媽都想個女開心架喇!佢吾開心,

系人做人阿媽都想個女開心架喇!佢吾開心,自己又點會開心呢?其實個比賽未開始架!仲系投票曰!我只系上黎 ...
我相反,仔女最好細個多D失敗下,如果唔系,大個輸唔起。
而家我兩個仔女已經高中,EQ好高。
我最怕D人一輸就嘈嘈閉,乜有贏梗嗎?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

如果認為這些比賽是有不公,何必參加

侯爵府

2018復活節勳章

引用:Quote:原帖由+chingching211+於+14-06-22+

原帖由 minikin 於 14-06-22 發表
請正確教導小朋友,玩得起,輸得起
對,如果唔輸得,就唔好參加。
重點係,事實就算冇人買票,都唔代表樓主會蠃。

公爵府

maybe your daughter is not as cute as that baby

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:佢六歲半喇!系佢自己要求我替佢報名架!我

佢六歲半喇!系佢自己要求我替佢報名架!我每日已不停找人替佢拉票,因要最多果十位先能入圍,我已盡力,但 ...
呢個就係最好做\"機會教育\"嘅moment喇

參加得遊戲嘅就會有贏有輸,
今次唔得咪下次囉。
贏咗固然開心,輸咗亦唔好氣餒............

媽媽,你得失心都咁重,好難怪囡囡會唔開心

大宅

系架!講得岩,我只系聽下你地意見,同埋有無聽過有打手!

子爵府

BK Milk勳章

或者人地朋友多, 朋友嘅朋友又多呢, 唔好太認真啦

禁止訪問

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

首先唔一定係有打手,有啲人面書朋友有幾千人,你自問有幾多先????

其次,因乜個女會唔開心???係大人平日影響左定佢性格係咁???

好好教導下得失觀念吧!

carmenyan206  岩  發表於 14-6-22 13:14

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:系架!講得岩,我只系聽下你地意見,同埋有

打手無處不在,如同乞丐,小人如是

囡囡响你心目中係最靚最可愛最重要咪夠囉,何需其他人嘅認同?

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

大宅

佢晌學校系最出衆,出色,做過婚宴司儀,話劇每次都做主角,仲做得好好,黎緊晌機場博覽館做舞台劇,全部都吾系我幫佢自薦,系學校選佢架!

MerryMe  咁咪俾個機會佢知道,世界之大,一山還有一山高,出色過佢的人大把,做人要學懂"輸得起",過程重要過輸贏!  發表於 14-6-22 13:15

侯爵府

2018復活節勳章

引用:系架!講得岩,我只系聽下你地意見,同埋有

係有D同類比賽會有人買票,但唔代表你這個比賽有人咁做。唔好輸打贏要。

大宅

今次系佢第一次叫我幫佢報呢d比賽

首頁

尾頁

跳至