網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

我見大家話順豐會有d野唔送,想問有冇網頁會寫佢地唔送d乜野,因為我睇唔到,萬一我真係淘左D佢唔送既咁點算好,係咪去到個倉佢唔會收貨???

我見好多人都係用集運,其實集運好定順豐好呢?我第一次淘寶

男爵府

醒目開學勳章

回覆:順豐違禁品問題

up我想淘平板

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

我記得順豐網頁寫得好清楚
花花真美好!

禁止訪問

回覆:patson 的帖子

大宅

順豐有寫邊啲唔運得http://shop110196244.taobao.com/p/rd066522.htm,如果唔肯定係咪違禁品我會直接COPY條LINK比客服,問佢可唔可以運黎香港,佢會答你

男爵府

畀面勳章

我試過淘平板用順豐
Sherman

大宅

patson 發表於 14-6-22 12:02
萬一我真係淘左D佢唔送既咁點算好,係咪去到個倉佢唔會收貨???
...
佢會照簽收,但一入庫就知你件貨係乜,
如果唔運得香港,佢會叫按[轉運國內]寄回給賣家,
當然寄給賣家的運費你也要付...

子爵府

點解光碟唔運得呢?我之前也常買鄭多燕等的運動DVD,不過是經DIMBUY集運的。

今天剛試了中通集運,唔知OK否,但他們無要求我好似DIMBUY咁逐件貨申報內容係乜,只一次過揀哂要集運的貨然後俾錢,有啲擔心服務質素,不過真俾比起順豐和DIMBUY平。

大宅

hashtag影視迷勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

知唔知小型電器得唔得?我想買枝熱風槍,問順豐客服無回應

首頁

尾頁

跳至