美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

位於天水圍新北江姿彩美容害人不淺,本身我唸住做一個普通護理既,点不知比人係咁推銷,話你有老人班呀!要做激光呀:anger:頂伛個肺,迫不及待,同我做,痛到亞媽都悟認得,手勢極差,都算啦?唸住靚就得啦!仆街即時照鏡子,赫Q死,花面貓咁,到過左大約3星期到,頂伛,本身我係一粒小印黎既,就變成兩邊面超級大黑印

333s  原來細.. 做大左.. 反黑.  發表於 14-6-22 12:34

大宅

回覆 IamKitty 的帖子

有無相睇?可以去消費者委員投訴~wo

大宅

回覆:真勞氣 的帖子

去到同條臭8婆理論,推翻,係打散左

333s  打理會反黑的... 需時才能淺... 風險是有的是無法淺的.  發表於 14-6-22 12:37

伯爵府

大宅

回覆:請注意,打激光嚴重後果

快D去睇E生先啦!之後再攪投訴吧!激光打斑脫嘜脫物都係揾番專業E生穩陣D,否則分分鐘毀容就慘喇!D美容院出事可攪𢴇笠,之後可東山再起,真係理得你C,但E生攪出事佢就係咁先,所以唔會亂㴝嘛!祝早日康復!

象牙宮

IamKitty 發表於 14-6-22 12:09
位於天水圍新北江姿彩美容害人不淺,本身我唸住做一個普通護理既,点不知比人係咁推銷,話你有老人 ...

有人一至三个月會淺反.
我就沒法淺... 佢亂打.. 比國內醫院整很差
國內打 用筆作記号. 香港沒有.
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

引用:Quote:IamKitty+發表於+14-6-22+12:09+位於

原帖由 333s 於 14-06-22 發表
有人一至三个月會淺反.
我就沒法淺... 佢亂打.. 比國內醫院整很差
國內打 用筆作記号. 香港沒有.
U tried it before as well?
咁真係要番大陸打啊!

333s  我曾經去深圳打過...以為內地差. 最后原來香港更... 都過去式了.  發表於 14-6-22 13:24

首頁

尾頁

跳至